Ο Παππάς στον κόσμο τού… Marlboro!

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ

Oι άνθρωποι ή άσχετοι είναι ή μας θεωρούν… ιθαγενείς. Δεν εξηγείται ότι ακόμη και τώρα προσπαθούν να βαφτίσουν το ψάρι-κρέας για να μας πείσουν ότι η συμφωνία που έκαναν με την ΕΡΤ για τις «άστεγες» ομάδες ήταν… επωφελής για το ποδόσφαιρο.

Αλλά, τι θα πει ο… Παππάς όταν το ζήτημα της μετάδοσης των τηλεοπτικών αγώνων από την ΕΡΤ και του κόστους που είχε στο ελληνικό Δημόσιο μπορεί αύριο-μεθαύριο να το ψάξει κάνας… εισαγγελέας.

Σε συνέντευξή του ο τέως υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Διακυβέρνησης υποστήριξε πως από τα συγκεκριμένα κλειστά και ομαδικά συμβόλαια η ΕΡΤ έκανε τις ομάδες πιο… ανεξάρτητες.

Το ότι αυτά τα λεφτά (του Έλληνα φορολογούμενου…) δεν υπήρχαν στην αγορά, για τον Παππά είναι μια απλή λεπτομέρεια…

Για τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ σημασία είχε ότι ο κόσμος… επανασυντονίστηκε στην ΕΡΤ με αφορμή την προβολή των ποδοσφαιρικών αγώνων του Παναιτωλικού, της Λαμίας και του Ατρόμητου…

Κι εκεί που πιστεύεις ότι τα έχεις δει και τα έχεις ακούσει όλα, έρχεται το τελειωτικό χτύπημα όταν ο Παππάς ισχυρίζεται πολύ σοβαρά ότι «…η απελευθέρωση των ομάδων από συγκεκριμένα κλειστά και ομαδικά συμβόλαια μπορεί να τις έκανε και πιο ανεξάρτητες, κάτι που ίσως ενοχλούσε. Και ο νοών νοείτω».

Στον κόσμο τού Marlboro… που έλεγε παλιά και μια διαφήμιση!

Διαβάστε επίσης