Ο ΠΑΣ προσφεύγει στο διαιτητικό δικαστήριο για να πέσει το σκάνδαλο της ΕΠΟ

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης προανήγγειλε την άμεση προσφυγή των Ιωαννίνων στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά της σκανδαλώδους απόφασης για την… μετακόμιση του αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο.

Η Ομοσπονδία με το έτσι θέλω όρισε ως έδρα του αγώνα το γήπεδο του Αγρινίου και όχι την φυσική έδρα («Ζωσιμάδες») του ΠΑΣ, χωρίς να ρωτήσει τους ανθρώπους της ομάδας των Ιωαννίνων και να ζητήσει ενημέρωση για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους «Ζωσιμάδες».

«Η ΕΠΟ αποφάσισε ερήμην μας να αλλάξει την έδρα του αγώνα. Υπεύθυνος να αποφασίσει για την καταλληλόλητα ή όχι του αγωνιστικού χώρου είναι ο διαιτητής. Ουδείς άλλος. Όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό να διεξαχθεί στην Αθήνα μας είπαν όχι. Τώρα αλλάζουν την έδρα και ρωτάω εγώ επιτρέπεται αυτό; Την Τετάρτη θα προσφύγουμε στο Διαιτητικό της ΕΠΟ για την ανατροπή της απόφασης».

Όσο για την κατάσταση του χλοοτάπητα στους «Ζωσιμάδες» ο ισχυρός άνδρας της ηπειρώτικης ομάδας τονίζει:

«Το γήπεδο είναι όπως τον Νοέμβριο. Από την Δευτέρα οι καιρικές συνθήκες έχουν βελτιωθεί στα Γιάννενα τα χιόνια έχουν λιώσει και το γήπεδο είναι σε καλή κατάσταση».

Ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό έχει προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα