Ο Πατούλης γλέντησε τη νίκη με καυτά φιλιά στη γυναίκα του Μαρίνα (φωτο)

Ο Γιώργος Πατούλης κέρδισε την περιφέρεια Αττικής με θρίαμβο επί της Ρένας Δούρου και το γλέντησε με την ψυχή του. Μαζί του, φυσικά, η υπέρλαμπρη σύζυγός του Μαρίνα και ο 14χρονος γιος τους, που την Κυριακή είχε γενέθλια.

Το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του νέου περιφερειάρχη Αττικής ήταν πανηγυρικό από πολύ νωρίς. Τα πρώτα αποτελέσματα έδειχναν από νωρίς ότι ο Γιώργος Πατούλης θα είναι ο νικητής στον β’ γύρο της μάχης για την περιφέρεια Αττικής.

Ο Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρίνα και τον γιο έφτασε στο εκλογικό του κέντρο και αφού «πνίγηκε» στις αγκαλιές συνεργατών και υποστηρικών, ανέβηκε στο βήμα για να κάνει δηλώσεις.

Και αφού είπε όσα ήθελε να πει, ανέβασε μαζί του τη σύζυγό του Μαρίνα και τον γιο τους. Τα φλας άστραψαν όταν ο νέος περιφερειάρχης Αττικής αγκάλιασε και φίλησε τη σύζυγό του.

Το… γλέντι άναψε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια, όταν εμφανίστηκε μια… τούρτα. Ήταν η γενέθλια τούρτα για τον γιο του ζεύγους Πατούλη, που σήμερα είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε με τον θρίαμβο του μπαμπά του στη μάχη για την περιφέρεια Αττικής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα