Ο Πατούλης τα… χώνει στη Δούρου: «Μόνο η ίδια δεν φταίει για την τραγωδία στο Μάτι»

«Προκαλεί τους πολίτες της Αττικής η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με τα όσα λέει σχετικά με τις ευθύνες που έχει προσωπικά η ίδια όσον αφορά τους χειρισμούς της στη διαχείριση κρίσιμων περιστατικών και ζητημάτων, με κορυφαίο την πρόσφατη καταστροφή στο Μάτι».

Αυτό τονίζει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης. Ο κ. Πατούλης καταγγέλλει την κ. Δούρου ότι «τώρα που θα κληθεί από τον εισαγγελέα να απολογηθεί για τις δικές της ευθύνες κι ανεπάρκειες, όπως έγινε και στην περίπτωση της Μάνδρας, αναζητά σωσίβιο σωτηρίας ρίχνοντας ευθύνες αλλού».

Επίσης, υπογραμμίζει πως «το ίδιο συνέβη και στις πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής και την απώλεια 20 ανθρώπινων ζωών. Της έφταιγε ο δασάρχης και όχι η αδυναμία της να προωθήσει έγκαιρα τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα. Της έφταιγαν οι ιδιοκτήτες των αυθαιρέτων, ξεχνώντας ότι δικά της στελέχη, όπως ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, αλλά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν αυτοί που πρωτοστάτησαν στις κινητοποιήσεις σε άλλες περιπτώσεις, όπως π.χ. για να αποτραπεί το γκρέμισμα αυθαίρετων κτισμάτων από το ρέμα στην περιοχή του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου».

Σε κάθε περίπτωση, η επίθεση του Γιώργου Πατούλη στη Ρένα Δούρου έρχεται να φουντώσει τα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο για την περιφέρεια Αττικής!

Διαβάστε επίσης