Ο Περέιρα έκανε τον ορισμό; Ευαγγέλου, Μανούχος στον ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ (video)

Το παιχνίδι ΑΕΛ – ΠΑΟΚ λογικά δεν πρέπει να είναι φιλικό, σύμφωνα με το «φιλικόμετρο» του Γκαρσία. Κι αφού δεν θα είναι, θα παιχτεί στα ίσια και παλικαρίσια. Φρόντισε γι αυτό ο Κλάτενμπεργ να βάλει πρώτης γραμμής διαιτητή και VARista. Ή, μήπως δεν έκανε ο Κλάτενμπεργκ τους ορισμούς και τους έκανε ο Περέιρα;

Ο Κλάτυ όρισε διαιτητή τον Ευαγγέλου και VARista τον Μανούχο. Αχτύπητο δίδυμο. Ήταν και πέρυσι στο ματς Αστέρας Τρίπολης –  ΠΑΟΚ 1-2. Ο Μανούχος στο χορτάρι, ο Ευαγγέλου στο καμαράκι.

Διπλό πέναλτι στην ίδια φάση με τον Μάτος και τον Βαρέλα να καταπίνουν τους Μπαράλες και Σουάρεζ. Ο Μανούχος κοίταζε τα περιστέρια. Ο Ευαγγέλου, πρέπει να είχε παραγγείλει τίποτα σουβλάκια.

Πέρυσι ο Μανούχος είχε χρεωθεί με 108 τον ΠΑΟΚ. Δέκα στο σύνολο. Φέτος ο Κλάτυ έβαλε τον Μανούχο δυο φορές VARista του ΠΑΟΚ (Βόλος – ΠΑΟΚ, Απόλλων Σμ. – ΠΑΟΚ), ενώ σφύριξε και το παιχνίδι στη Λαμία, όπου δεν απέβαλε τον Τζόλη, που χτύπησε τον Σκόνδρα.

Τώρα, αυτά που λέει και γράφει το Μαρινακέικο ότι ο Άγγλος υπέκυψε στο bullying του ΠΑΟΚ είναι παπαρίτσες. Απλά ο Μαρκ είδε ότι υπάρχει καλή χημεία μεταξύ των δυο και του ΠΑΟΚ. Μεγάλη υπόθεση.

Ο Ευαγγέλου θα σφυρίξει για πρώτη φορά ΠΑΟΚ φέτος. Πέρυσι χάσαμε το λογαριασμό πόσους ορισμούς σε ματς του ΠΑΟΚ είχε. Καλή επιτυχία. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος.

Αστέρας Τρλιπολης – ΠΑΟΚ 1-2. Το διπλό πέναλτι υπε΄ρ των γηπεδούχων που δεν έδωσαν Μανούχος, Ευαγγέλου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα