Ο Πογιέτ δεν είναι Ρεχάγκελ, ούτε Σάντος, είναι ένας κανονικός προπονητής. Και σίγουρα, δεν είναι Φαν’ τ Σιπ

Στο διεθνές χρηματιστήριο ο Ελλάδα κοστίζει 101 εκατ. ευρώ κι η Ρουμανία μόλις 86

Ο Πογιέτ καλά το πήγε το έργο στην εθνική. Όχι επειδή νίκησε, αυτό δεν έχει σημασία. Θα μπορούσαν οι Ρουμάνοι να βάλουν γκολ στη φάση που είχαν δοκάρι, ή να έβαζαν γκολ με τον Μιτρίτσα. Κι ύστερα, ποια Ρουμανία, ρε.

Δεν υπάρχει καμία Ρουμανία στο χάρτη. Είχαν και δυο τρεις απουσίες, αλλά έτσι και βγάλεις έξω αυτόν του Τσιτσελντεάου που παίζει στην Γαλατά, ποιοι είναι οι άλλοι, ρε. Με το Μιτρίτσα έπαιζαν οι Ρουμάνοι που είναι αναπληρωματικός στον ΠΑΟΚ.

Κι άπαξ και ρίξεις μια ματιά στο transfermarkt θα δεις ότι η εθνική Ελλάδα κοστίζει στο σύνολο 101 εκατ. ευρώ κι η Ρουμανία 86.

Κι επειδή ο Έλληνας είναι για τα πανηγύρια, άρχισαν οι παπαριές να πάνε σύννεφο. Ότι ο Πογιέτ είναι προπονηταρά ς, ότι είναι ο νέος Ρεχάγκελ κι ο νέος Σάντος  μαζί.

Ο Πογιέτ το πήγε καλά το έργο, γιατί δεν έκανε τις παπαριές του Φαν’ τ Σιπ. Έδειξε ότι είναι ένας κανονικός προπονητής. Κι δεν παίρνει χαμπάρι από συστάσεις, του τύπου ότι έπρεπε να βάλει δεξί μπακ τον Λύρατζη που ακόμα δεν ξέρει τι χρώμα είναι η φανέλα της εθνικής.

Ο Ρότα τα πήγε μια χαρά, σου λέω εγώ. Κι ακόμα, ο Πογιέτ έβαλε τον Μάνταλο βασικό κι άφησε τον Μπακασέτα στον πάγκο. Ναι, ρε, τον Μάνταλο που τον βρίζει όλη η ΑΕΚ και τα περίχωρα στ Σπάτα. Ξέρουν αυτί και δεν ξέρει ο Πογιέτ που είναι επαγγελματίας προπονητής.

Κι όταν θέλησε η εθνική να διατηρήσει το 1-0, μέσα ο Αλεξανδρόπουλος για τρεξίματα, μέσα κι ο γρήγορος Χατζηγιοβάννης. Απλά πράγματα. Που ήταν ο Τάσος επί επί εποχής Ολλανδού;

Κόντρα στο Μαυροβούνιο ο Πογιέτ θα κάνει αλλαγές, πιθανόν να δούμε άλλη εθνική. Απέδειξε ότι είναι ορθολογιστής ο Ουρουγουανός. Ο κάθε παίκτη στην κατάλληλη θέση. Όχι σαν τον Ολλανδό, που δεν άφησε τον Μπουχαλάκη να πατήσει στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα