Ο Πολάκης “απείλησε” τη Νέα Δημοκρατία

Ο Παύλος Πολάκης απείλησε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας  σε δηλώσεις του μετά την  ορκωμοσία των βουλευτών έκανε λόγο για «μαχητική αντιπολίτευση» εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ τόσο στη Βουλή όσο και στους δρόμους.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δράσει ως μαχητική αντιπολίτευση, απέναντι σε κάθε φιλελεύθερο μέτρο. Παντού, και στη Βουλή και στους δρόμους» ανέφερε χαρακτηριστικά από το περιστύλιο της Βουλής ο Παύλος Πολάκης, σύμφωνα με το skai.gr.

Eρωτηθείς για το τι εννοεί με το «μαχητική αντιπολίτευση στους δρόμους» αναρωτήθηκε «δεν ξέρετε πώς γίνονται οι κινητοποιήσεις στους δρόμους; Πώς να το διευκρινίσω, δηλαδή;»

«Θα αντισταθούμε στις προσπάθειες νεοφιλελεύθερης πολιτικής, που κάνει η Νέα Δημοκρατία και θα επανέλθουμε» σημείωσε ο τέως υπουργός.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη εκλογική αναμέτρηση. Προφανώς δεν υπήρξε στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Το 32% είναι μία τεράστια βάση για να ανασυγκροτηθείς. Αυτό θα κάνουμε, πήραμε τα μηνύματα. Ξέρουμε τα λάθη μας… Θα οργανωθούμε, θα υποδεχθούμε στον οργανωμένο ΣΥΡΙΖΑ το τεράστιο λαϊκό κύμα, που μας πήρε και μας πήγε στο 32%. Θα ανασυγκροτηθούμε και θα επανέλθουμε» κατέληξε ο Π. Πολάκης.

Διαβάστε επίσης