«Ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει τάχιστα»

Για έναν «νέο ξαφνικό θάνατο δημόσιο φορέα», προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της τρόικας για νέες απολύσεις, καταλήγουν οι «υποτιθέμενες» διαπραγματεύσεις με την τρόικα και οι «υπερήφανες κραυγές» ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δρομολογείται η άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών, ενώ η νέα φορολογία για τα ακίνητα χαρακτηρίζεται η μεγαλύτερη φοροεπιδρομή που έχει γνωρίσει η ελληνική κοινωνία, καθώς «οδηγεί στη δήμευση της ακίνητης περιουσίας για ένα μεγάλο μέρος συμπολιτών μας» .

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, το «αδιέξοδο των μνημονιακών πολιτικών, η διάλυση της οικονομίας και η κοινωνική ισοπέδωση» έχουν αναδειχτεί σε όλες τους τις διαστάσεις και καμιά επικοινωνιακή προσπάθεια εκ μέρους της «αδύναμης και πολιτικά απονομιμοποιημένης κυβέρνησης» δεν μπορεί να  σκεπάσει την τραγική πραγματικότητα.

Ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει τάχιστα και, όσο πιο γρήγορα ανατραπεί, τόσο το καλύτερο για τον τόπο και το λαό μας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης