Ο Πρετεντέρης “έσφαξε” Καμμένο – “Ρέκβιεμ για μια μούφα”

Καυστικό ( είναι το σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη στη στήλη του στα ΝΕΑ, για την καταδίκη του Πάνου Καμμένου, που υποχρεούται να πληρώσει μια υψηλότατη αποζημίωση στον Αντρίκο Παπανδρέου- για τα ψεύδη που έλεγε περί των δήθεν CDS που είχε αγοράσει ο αδελφός του τότε πρωθυπουργού την περίοδο της κρίσης- ποντάροντας στην χρεοκοπία της χώρας.

Σημειώνεται ότι η αποζημίωση στον Αντρίκο Παπανδρέου για ηθική βλάβη που καλείται να πληρώσει ο πάλαι ποτέ επικεφαλής των ΑΝΕΛ, είναι της τάξης των 100 χιλιάδων ευρώ σχεδόν, αφού θα πληρώσει και τους τόκους.

Γράφει ο Γιάννης Πρετεντέρης:

Η τελευταία (που μάλλον δεν θα είναι τελευταία) καταδίκη του Πάνου Καμμένου για την υπόθεση των CDS είναι ένα είδος ρέκβιεμ. Ρέμβιεμ για μια μούφα.

Να θυμίσω ότι το ένδοξο 2011 ο Καμμένος (ως βουλευτής της ΝΔ ακόμη,…) μας είχε ζαλίσει τον έρωτα με τα CDS που υποτίθεται ενέπλεκαν την οικογένεια Παπανδρέου σε μια ακατάληπτη συναλλαγή, την οποία μόνο το λαμπρό μυαλό του Καμμένου είχε καταφέρει να ξεδιαλύνει.

Το παραμύθι είχε και δράκο. Αφού οι τότε οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης πήραν σοβαρά τον Καμμένο και έκαναν έρευνα για τα CDS.

Ερευνούσαν μάλιστα και για την ΕΛΣΤΑΤ που ήταν η άλλη μούφα της μόδας, επειδή κάποιοι άλλοι διαταραγμένοι της ίδιας παρέας κατηγορούσαν τη στατιστική υπηρεσία για το Μνημόνιο. Από κοντά κι η εφημερίδα Δημοκρατία, το Χωνί ίσως και κάποιοι άλλοι που μου διαφεύγουν.

Αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ, πρώτα με τον τότε ευρωβουλευτή Χουντή κι ύστερα (μετά τις εκλογές του 2012) με τον τότε βουλευτή Παπαδημούλη. Μιλούσαν μάλιστα για εξεταστική επιτροπή.

Πάνω στην κακοήθεια της μούφας χτίστηκαν καριέρες. Πολιτικές, δικαστικές, δημοσιογραφικές. Και στήθηκε η κακόγουστη μπίζνα “να φύγετε εσείς, να έλθουμε εμείς”

Διότι η κατάληξη είναι πλέον γνωστή. Τα CDS , η ΕΛΣΤΑΤ και πολλά άλλα αποδείχτηκαν κατασκευές του κερατά…Ο Καμμένος ηγήθηκε κόμματος και έγινε υπουργός, πριν τον μαυρίσουν στις κάλπες κι αρχίσει να βρέχει καταδίκες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα