Ο Πρόδρομος του Big Brother υποψήφιος στην ΕΠΣ Μαγνησίας! Κι ο Τσάκας στην ΕΠΣ Ημαθίας;

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης, ο πρώην φιναλίστ του τηλεριάλιτι… Big Brother, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣ Μαγνησίας του… Αχιλλέα Μπέου. Το μεγάλο ερώτημα, πλέον, είναι αν κι ο κουμπάρος του και νικητής του τηλεπαιχνιδιού, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ουδείς γνωρίζει αν ο Πρόδρομος, γιος του άλλοτε πρωταθλητή του τριπλούν Απόστολου Καθηνιώτη ξέρει από ποδόσφαιρο ή αν έχει διοικητικές ικανότητες. Το θέμα είναι να είσαι αναγνωρίσιμος. Κι αυτός είναι και παραείναι. Κι ο Αχιλλέας έχει «ντοκτορά» στην επικοινωνία.

Αναλυτικά:

Κατόπιν συνεδριάσεως του Δ.Σ. της ΕΠΣΘ της 22/03/2021 και κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου, έλαβε χώρα σύμφωνα με το καταστατικό της Ενώσεως & την ισχύουσα αθλητική νομοθεσία, η επικύρωση όλων των υποψηφιοτήτων, οπότε και ανακηρύσσονται οι υποψήφιοι για τις αρχαιρεσίες της Ε.Π.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ την 31/03/2021, ως ακολούθως :

Τακτικοί Υποψήφιοι για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Θ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΕΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΛΟΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗ ΑΡΓΥΡΩ ΛΑΜΠΡΟΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΥΓΓΑΡΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΣΙΑΜΗΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Αναπληρωματικοί Υποψήφιοι για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Θ. ΚΑΘΗΝΙΩΤΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΠΟΡΙΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΡΚΟΥΛΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

Υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΗΛΙΑΣ ΠΑΛΑΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Αναπληρωματικοί για την Εξελεγκτική Επιτροπή ΜΑΓΑΛΙΟΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

Πηγή: regista.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα