Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι κατά του VAR

Σε στιγμή έντασης, έγινε η χειρονομία του Σιμεόνε στον αγώνα με τη Γιουβέντους, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο.

«Δεν έδωσα πολύ σημασία στη χειρονομία του Σιμεόνε. Συνέβη σε στιγμή μεγάλης έντασης. Το καταλαβαίνω και δεν το καταδικάζω», ανέφερε αρχικά ο Θερέθο για τον Σιμεόνε.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Μαδρίτης ήταν αιχμηρός και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον οποίο είπε ότι έχει κατακτήσει τρία Champions League και όχι πέντε, αφού δεν υπολογίζει τα δύο που κατέκτησε εναντίον της Ατλέτικο.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κατακτήσει τρία Champions League και όχι πέντε. Δεν έχει κατακτήσει αλήθεια τα άλλα δύο κόντρα στην Ατλέτικο. Οι φίλοι της Ατλέτικο και γενικότερα οι Ισπανοί φίλαθλοι, έχουν ήδη απαντήσει στον Ρονάλντο για τη χειρονομία του. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, αλλά και ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο VAR:

«Η Ατλέτικο έχει το όνειρο και τον ενθουσιασμό για να φτάσει μέχρι τον τελικό. Θα δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε. Δεν μου άρεσε, δεν μου αρέσει και θα συνεχίσει να μην μου αρέσει το VAR, επειδή δεν εφαρμόζεται το ίδιο σε όλες τις ομάδες».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα