Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφτηκε τον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ (φωτό)

Ο Προκόπης Παυλόπουλος συνομίλησε με τα παιδιά και το προσωπικό και ξεναγήθηκε στους ανακαινισμένους χώρους του Συνδέσμου

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, ο οποίος λειτουργεί από το 1923, είχε την ανώτερη τιμή να υποδεχτεί την περασμένη Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ελλάδος Κο Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του προέδρου του Ιδρύματος κ. Κωνσταντίνου Τίγκα, προκειμένου να εγκαινιάσει τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Συνδέσμου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για το πρόγραμμα που προσφέρει ο Σύνδεσμος στους συνανθρώπους και στα παιδιά που έχουν ανάγκη από στήριξη, περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ώστε να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς, να μετακινούνται, να εργάζονται, να σπουδάζουν, να συμμετέχουν ενεργά και ισότιμα σε κάθε τομέα της κοινωνικής μας ζωής.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στον Αγιασμό, συνομίλησε με τα παιδιά και το προσωπικό και στο τέλος ξεναγήθηκε στους ανακαινισμένους χώρους του Συνδέσμου.

Επίσης, παρευρέθηκαν η κα Κορωναίου-Κάμπα Σοφία, Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα και η κα Τσακιροπούλου Ελευθερία, Διευθύντρια Γραφείου της Υπουργού κας Φωτίου.

 

 

Διαβάστε επίσης