Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος μίλησε για… πλάνο Κατάρ στην εθνική

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος μίλησε στο Match Programme του σημερινού αγώνα της Ελλάδας με τη Μολδαβία, τόσο για τα ως τώρα πεπραγμένα αλλά και τους στόχους της Εθνικής μας, με τον Τζον Φαντ’ Σιπ στο «τιμόνι» της.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση:

 

«Μετά από 10 µήνες απραξίας λόγω της πανδηµίας, η Εθνική µας Οµάδα επέστρεψε στις επίσηµες διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της και ξεκίνησε µε εξαιρετικά θετικό απολογισµό τους αγώνες της στο UEFA Nations League. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί το πρώτο “στοίχηµα” του “πλάνου Κατάρ”, που -πέραν του νέου σχεδιασµού της Εθνικής µας και της ανασυγκρότησης του όλου οικοδομήματος για τις Εθνικές Οµάδες- στοχεύει στην επιστροφή στις αγωνιστικές επιτυχίες µε κεντρικό στόχο την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022.
Συμπληρώνοντας και ένα χρόνο συνεργασίας µε τον κ. Τζον Φαν’τ Σιπ και την οµάδα του διαπιστώνουµε ότι µια νέα φιλοσοφία διέπει την Εθνική µας, τόσο σε επίπεδο αγωνιστικής συμπεριφοράς, όσο και οµαδικής λειτουργίας. Διαμορφώνονται σταθερά συνθήκες διαρκούς βελτίωσης της απόδοσης, των αποτελεσµάτων και του κλίµατος εντός του οποίου εξελίσσεται η νέα προσπάθεια της Οµάδας µας.

Επιπλέον η νέα γενιά των Ελλήνων ποδοσφαιριστών αποδεικνύει ότι µπορεί να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Μας προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση το γεγονός ότι επιθυµούν να συµµετάσχουν και συνεισφέρουν στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου.

Εξακολουθούµε όλοι να βρισκόμαστε κοντά στην Εθνική Οµάδα, να στηρίζουµε µε κάθε τρόπο τις προσπάθειες όλων και της ευχόµαστε επιτυχίες στη διοργάνωση και προαγωγή στην ανώτερη λίγκα του UEFA Nations League».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα