Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Μεξικού ήθελε τον Αλμέιδα στην εθνική

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Μεξικού, τοποθετήθηκε για το ενδιαφέρον που υπήρξε προκειμένου ο Ματίας Αλμέιδα ν’αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας.
Ο Γιον Ντε Λουΐσα δεν θέλησε να σχολιάσει άλλα ονόματα παρά μόνο εκείνο του προπονητή της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως η περίπτωση του Αργεντινού τεχνικού -λόγω του προφίλ του- εξετάστηκε όντως από τους «τρι» μετά την αποχώρηση του Τάτα Μαρτίνο. Ωστόσο, η πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με την «Ένωση» έβαλε «στοπ» στις προσπάθειές τους.
«Ο κ. Ματίας Αλμέιδα όντως είχε το προφίλ για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή που αναζητούσαμε. Ανάμεσα στα πολλά σενάρια που εξετάστηκαν από την ημέρα της αποχώρησης του Μαρτίνο ήταν και του Αλμέιδα, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ότι πριν από μερικές εβδομάδες, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την ΑΕΚ, επομένως πλέον δεν είναι στους υποψήφιους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιον Ντε Λουΐσα.
Αναμφίβολα, επρόκειτο για ένα μεγάλο -και πλέον επιβεβαιωμένο- «όχι» από πλευράς Αλμέιδα για χάρη της ΑΕΚ. Άλλωστε, η πρόταση που του έγινε από πλευράς Μεξικού είχε ορίζοντα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, το οποίο η χώρα της Λατινικής Αμερικής θα συνδιοργανώσει μαζί με τις ΗΠΑ και Καναδά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα