Ο Ψαριανός καλεί τον Σταύρο να συμπλεύσει με τη Νέα Δημοκρατία

Λίγες ώρες μετά από την παραίτησή του από το Ποτάμι, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός, καλεί τον Σταύρο Θεοδωράκη να συμπλεύσει μαζί με τη Νέα Δημοκρατία. Ταυτόχρονα τόνισε ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος μέχρι τις εκλογές.

Όπως δήλωσε σε ενημερωτική ιστοσελίδα ο κ. Ψαριανός «δεν πρόκειται να προσχωρήσω σε καμία Κοινοβουλευτική Ομάδα έως τις εκλογές».

Μάλιστα, για τον Σταύρο Θεοδωράκη δήλωσε ότι “όσο ο Σταύρος Θεοδωράκης πατάει σε δυο βάρκες και δεν καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ και τις μεθοδεύσεις του εγώ δεν έχω θέση στο κόμμα. Το Ποτάμι, λέει ο Γρηγόρης Ψαριανός, πρέπει να έχει ξεκάθαρη ευρωπαϊκή τροχιά”. Τονίζει μάλιστα ότι το Ποτάμι πρέπει να συμπλεύσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ.

Ο κ. Ψαριανός είπε επίσης ότι «εγώ δεν έχω καμία σχέση στα “μαγειρέματα” της Κεντροαριστεράς, τις συνάξεις του Μεγάρου Μουσικής και τα πάρτι του Αντώνη Λιβάνη. Εγώ θα παραμείνω ανεξάρτητος βουλευτής μέχρι να προκηρυχθούν εκλογές. Δεν πρόκειται να προσχωρήσω σε καμία κοινοβουλευτική ομάδα. Μετά τις εκλογές μπορεί να κατέβω και με τον Μακρόν».

Διαβάστε επίσης