Ο Ψωμιάδης δηλώνει σιγουριά για την είσοδο του στον Β’ γύρο των δημοτικών

Σίγουρος ότι η παράταξη «Δύναμη Πολιτών» θα βρίσκεται «στον β’ γύρο των εκλογών και με τα δύο πόδια» εμφανίστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FΜ».

Για το ενδεχόμενο συνεργασιών ο κ. Ψωμιάδης υποστήριξε πως μπορεί να συνεργαστεί σε όλους όσοι είναι κοντά στις δικές του απόψεις, εξαιρώντας την συνυποψήφια του, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Για τους Νίκο Ταχιάο και Γιώργο Ορφανό πρόσθεσε πως «ανήκουμε όλοι στη μεγάλη σχολή του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Υπάρχουν και μικρότεροι. Δεν είναι ευκαταφρόνητοι κάποιοι συνάδελφοι. Εγώ με σεβασμό στέκομαι απέναντι τους».

Ερωτηθείς για τον λόγο που επέλεξε να διεκδικήσει τον κεντρικό δήμο υποστήριξε: «Ο μόνος που δικαιούμαι να λέω πως έχω δικαίωμα να κατέβω είμαι εγώ. Έχω μία εμπειρία 30 ετών, μια εμπειρία 7,5 χρόνων ως πρώτος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Θεσσαλονίκης, 14 χρόνια βουλευτής, 10 χρόνια στη νομαρχία και την περιφέρεια. Ξέρω τη Θεσσαλονίκη, ξέρω το τελευταίο σοκάκι και τα προβλήματα της. Μόνο το έργο που κάναμε και ότι μ’ αγαπάει ο κόσμος, αυτό τα λέει όλα. Από το ’82 είχα πει ότι θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον δήμο».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα