Ο ψυχίατρος βουλευτής (ΚΙΝΑΛ) Μπουρχάν Μπαράν… παραλογίζεται

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Μπουρχάν Μπαράν, που εκλέγεται στην περιφέρεια της Ξάνθης, αίφνης, διαπίστωσε πρόβλημα «ηθικής τάξεως» για τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Ηλία Γιαρένη. Κι αποφάσισε να καταθέσει ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Ο Μπαράν, που πρωτοστατεί σε αναγνώριση «τουρκικής μειονότητας» στη   Θράκη και βοηθά το μειονοτικό DEB, πήρε τα γραφόμενα των ΜΜΕ των οποίων χρηματοδοτεί ο Ιβάν Σαββίδης και τα έστειλε στην Μενδώνη, ως ερώτηση!

Ο Γιαρένης, όπως είναι γνωστό, θα εξετάσει την υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ, Ξάνθης και ο βουλευτής ανησυχεί. Ανησυχεί, μήπως και τιμωρηθεί η Ξάνθη, η οποία, όπως είναι γνωστό, υποβιβάστηκε.

Να τον ενημερώσουμε τον κύριο ΚΙΝΑΛίστα, ότι η διοίκηση της ιδιαίτερης πατρίδας του, ότι η Ξάνθη δεν έχει καμία συμμετοχή στην εκ νέου εκδίκαση. Ούτε προσέφυγε στο CAS.

Ανησυχεί ο Μπαράν, γιατί ο Γιαρένης είχε τις δυο κόρες του αθλήτριες στον Ολυμπιακό. Διευκρινίζει, πάντως, ότι «ότι δεν αμφισβητήθηκε από την εκπομπή ή από οποιοδήποτε άλλο μέσο η ακεραιότητα του δικαστή, ούτε φυσικά και από εμάς».

Από τη μία ερωτά την Υπουργό για τον Γιαρένη κι από την άλλη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ακεραιότητα του Γιαρένη! Παραλογίζεται ο κύριος ΚΙΝΑΛίστας βουλευτής.

Τόσο καιρό που σοβεί η υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ, Ξάνθης, τι ακριβώς έκανε ο ΚΙΝΑΛίστας Μπαράν; Μπορεί να δίδασκε στο πανεπιστήμιο της Πόλης και να μην γνώριζε την υπόθεση. Είναι ψυχίατρος ο Μπαράν. Κι αυτό, ενδεχομένως, μπορεί να εξηγήσει πολλά πράγματα.

Κι επειδή ενδιαφέρεται για την ομάδα της Ξάνθης, μήπως μπορεί να μας πληροφορήσει, ποιος είναι ο αγοραστής Μπιλ Πάππας ή Βασίλης Παπαδόπουλος; Ως προεξέχον πρόσωπο της πόλης, δεν θα έπρεπε να ενημερωθεί για το ποιόν, του νέου αγοραστή; Δεν ανησύχησε ο κύριος ΚΙΝΑΛίστας που κάποιος αγόρασε την Ξάνθη χωρίς να γνωρίζει καν σε ποια κατηγορία θα έπαιρνε μέρος την επόμενη σεζόν;

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα