Ο Σαμαράς (πρόεδρος!!!) του ΟΠΑΠ και ο Κώστας (γιος) του Αντώνη

Για να «χτυπήσουν τον Αντώνη Σαμαρά, στοχοποιούν –χωρίς επιτυχία- τον γιό του, Κώστα. Πρακτική μαφιόζων...

Κατά καιρούς έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να «χτυπηθεί» ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο φιλοΣΥΡΙΖΑϊκός έντυπος Τύπος («Αυγή», «Εφημερίδα των Συντακτών», «Documento», «Δημοκρατία») οργίασε για την, διά χειρός εισ. Ελένης Τουλουπάκη, εμπλοκή του στη σκευωρία της Novartis. Και όταν η ίδια εισαγγελέας υποχρεώθηκε λόγω έλλειψης στοιχείων να θέσει στο αρχείο τον φάκελο πολιτικών προσώπων, μεταξύ των οποίων και εκείνον του Αντώνη Σαμαρά –όθεν μεθερμηνευόμενο να «καταπιεί» αμάσητες όλες τις κατηγορίες εις βάρος τους, από τους γνωστούς κουκουλοφόρους μάρτυρες –τους οποίους η ίδια έχρισε ως προστατευόμενους μάρτυρες– τα παραπάνω Μέσα δεν έβγαλαν άχνα.

Το γεγονός ότι όλες οι κατηγορίες εις βάρος του πρώην πρωθυπουργού πέφτουν στο κενό δεν εμποδίζει κάποιους εξ αυτών να προσπαθήσουν να τον «πληγώσουν» στοχεύοντας τα μέλη της οικογενείας του.

Ναι, ακριβώς όπως οι μαφιόζοι που στοχεύουν τα γυναικόπαιδα εκείνων που δεν μπορούν να πλήξουν.

Στόχος ο Κώστας Σαμαράς

Στόχος και τώρα αλλά και πριν από καιρό για τους πολέμιους του πατέρα του είναι ο γιος του, Κώστας Σαμαράς.

Ο Κώστας, ένα παιδί 24 ετών, είδε ξαφνικά στο διαδίκτυο ότι με τις πλάτες του πατέρα του έγινε πρόεδρος του ΟΠΑΠ(!!!).

Λίγο αργότερα, ένας υπάλληλος του ΟΠΑΠ, ονόματι Γιώργος Σαμαράς, 46 ετών, με καταγωγή από τη Φθιώτιδα, δεχόταν ευχές από τους συναδέλφους του για την αλματώδη αυτή ανέλιξή του στην προεδρία του Οργανισμού.

Ο άνθρωπος αυτός, για να σταματήσει τη διακωμώδηση, έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με ανάρτησή του στο Διαδίκτυο.

Με όλα τα παραπάνω, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι οι πολέμιοι του Αντώνη Σαμαρά δεν υπολογίζουν οικογένειες, υπολήψεις, και πετούν λάσπη ακολουθώντας κατά γράμμα τη γνωστή ρήση του διαχρονικού αρχηγού της προπαγάνδας Γκέμπελς, «πέτα λάσπη. Στο τέλος κάτι θα μείνει».

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια…

Βέβαια, οι επιθέσεις στον Αντώνη Σαμαρά μέσω του γιου του δεν εμφανίζονται για πρώτη φορά. Και κατά το παρελθόν είχε καταβληθεί –χωρίς επιτυχία– προσπάθεια σπίλωσης. Υπενθυμίζουμε τη γνωστή προσπάθεια λασπολογίας με ανάρτηση στο Διαδίκτυο, που αφορούσε τον Σαμαρά τζούνιορ, σχετικά με τη γνωστή υπόθεση της δήθεν αντιγραφής σε ηλικία 14 ετών(!!!) κατά τη φοίτησή του στο Κολλέγιο Αθηνών. Τότε, ως γνωστόν, η ΣΥΡΙΖΑϊκή πλευρά, εν όψει των επικείμενων εκλογών του 2015, επεχείρησε να πλήξει μέσω του γιού του τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Για να διασώσουν την ειλημμένη απόφαση απόλυσης από το Κολλέγιο μιας καθηγήτριας, καταφεύγουν στο ξεδιάντροπο επιχείρημα ότι αυτή απολύθηκε επειδή δήθεν συνελήφθη να αντιγράφει στο μάθημά της ο γιος τού τότε Πρωθυπουργού. Η υπόθεση καταλήγει στα δικαστήρια, όπου, επί ΣΥΡΙΖΑ, εκδίδεται η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, που αποφασίζει (απόφαση 1790 της 11/8/15) ότι η απόλυση της καθηγήτριας ήταν απολύτως νόμιμη και ότι ο Kώστας Σαμαράς ουδέποτε αντέγραψε. Οι ενάγοντες δεν άσκησαν ποτέ έφεση και φυσικά η απόφαση κατέστη τελεσίδικη…

Όμως το μπούλινγκ των ΜΜΕ συνεχίστηκε σε κάθε ευκαιρία, ακόμη και όταν έβγαινε σε κάποια φωτογραφία ο γιος με τον πατέρα του! Δηλαδή, ένας τυφλός αριστερός πολιτικός καιροσκοπισμός, που με χυδαίο μπούλινγκ χτυπούν ένα παιδί, παραβλέποντας κάθε κανόνα ευαισθησίας, ψυχολογίας και ανθρωπιάς.

Η αστειότητα του ΟΠΑΠ αποτελεί συνέχεια του θέματος με την καθηγήτρια. Και επομένως αποκαλύπτει το βάθος της προσπάθειας να πλήξουν χωρίς ευαισθησία  τον γιο, για να τραυματίσουν την πολιτική εικόνα του πατέρα του.

Αποφοιτώντας ο Κώστας Σαμαράς από το Λύκειο με βαθμολογία 19,2, συνεχίζει τις σπουδές του στο Deree, και σήμερα είναι εκλεγμένος πρόεδρος των φοιτητών, συνεχίζοντας έτσι μία έντονη δράση που ήδη είχε αρχίσει από το κολέγιο.

Φυσικά, τα παραπάνω για τους ορκισμένους εχθρούς του Αντώνη Σαμαρά δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Εδώ οι άνθρωποι κατηγορούσαν έναν πρώην πρωθυπουργό χωρίς να ντρέπονται και χωρίς στοιχεία ότι μέρα μεσημέρι δέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τροχήλατη βαλίτσα με πράσινα, κόκκινα και κίτρινα πακέτα. Στον γιο του θα κόλλαγαν;…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα