Ο Σ. Κεδίκογλου σχολίασε τη σημερινή δήλωση Γλέζου

Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα της. «”Θέσεις” ακόμα αναζητούνται», υπογράμμισε ο κ. Κεδίκογλου, ενώ συνέχισε λέγοντας πως:

«Επειδή, όμως, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να απαντήσει στον κ. Γλέζο τον διευκολύνουμε εμείς: Ο κ. Τσίπρας θα δίνει συντάξεις στα 45. Κανείς δεν θα πληρώνει κανένα φόρο. Θα επαναγοράσει το δημόσιο, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, λιμάνια. Θα οδηγήσει στα δικαστήρια όσους ξένους επενδυτές εμπιστεύθηκαν τη Χώρα μας. Θα αποκαταστήσει τους μισθούς του δημοσίου και τις συντάξεις στα επίπεδα του 2009. Θα αποκαταστήσει επιδόματα στο δημόσιο (όπως της έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία και το επίδομα υπολογιστή).

Δεν θα απολύσει κανέναν από το δημόσιο (ούτε τους επίορκους) και θα επαναπροσλάβει όσους απομακρύνθηκαν. Δεν θα κλείσει, ούτε θα συγχωνεύσει καμία προβληματική δημόσια επιχείρηση. Θα υποδέχεται όποιον παράνομο μετανάστη θελήσει να εισέλθει στη Χώρα. Και θα του δίνει και υπηκοότητα! Και όλα αυτά με ένα νόμο και ένα άρθρο. Και μάλιστα, αφού όλα αυτά χρειάζονται υψηλότατη χρηματοδότηση, δηλώνει ότι δεν θα αναγνωρίσει το χρέος, το οποίο μονομερώς θα διαγράψει για να επαναδιαπραγματευθεί μετά τη δανειοδότηση της Χώρας. Και σίγουρα πιστεύει ότι όλοι θα τρέξουν να μας κρατήσουν μέσα στο Ευρώ.

Τέλος, επειδή προβλέπει ότι το υπέροχο αυτό σχέδιό του θα δημιουργήσει συνθήκες απόλυτης κοινωνικής γαλήνης, θα αφοπλίσει την αστυνομία και θα καταργήσει τις περιττές ειδικές δυνάμεις του στρατού, μιας που, έτσι κι αλλιώς, θα μας βγάλει και από το ΝΑΤΟ» επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλήγοντας:

«Ιδού κ. Γλέζο οι απαντήσεις στα αγωνιώδη ερωτήματά σας».

Διαβάστε επίσης