Ο Σκοπιανός Στάβρεφ σφυρίζει στην Τούμπα! Γιατί διαμαρτύρεται ο Ιβάν; Για να έχει άλλοθι;

Ο Κλάτενμπεργκ έβαλε τον Σκοπιανό τον Στάβρεφ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Αλεξάντερ Στάβρεφ. Από την πρώτη κατηγορία της UEFA ο μίστερ. Μάλιστα.

Και βγαίνουν οι Σαββιδοτέχνες, που είναι μια πόρτα με τα Σκόπια και τα χώνουνε στον Κλάτενμπεργκ. Όχι με τίποτα εθνικιστικά και τέτοια. Όχι. Πως είναι δυνατόν, σου λέει, να βάζει Σκοπιανό διαιτητή ο Άγγλος.

Έτσι, άνευ λόγου και αιτίας ο ΠΑΟΚ εγείρει πρόβλημα με τον Σκοπιανό. Και ρωτάω τώρα εγώ: Μπας είναι για ξεκάρφωμα; Έτσι είναι. Κανένας λόγος δεν υπάρχει να τα χώσουνε στην απ’ έξω – απ’ έξω στον Σταύρο από τα Σκόπια.

Ύστερα, τι έχει να φοβηθεί ο Ιβάν; Τίποτα απολύτως, λέω εγώ. Τίποτα, όμως,. Ο φίλος του (η πρώην φίλος του;), ο Αλέξης ο Τσίπρας ήταν αυτός που υπόγραψε την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, που οι Σκοπιανοί έγιναν Βορειομακεδόνες.

Κι αν ο Στάβρεφ είναι κανένας εθνικιστής, που δεν είναι ο άνθρωπος, ποιον θα υποστηρίξει; Τον φίλο του Αλέξη θα υποστηρίξει. Τέλος πάντων, λόγια του αέρα είναι αυτά από τους Σαββιδοτέχνες. Έτσι κι έρθει κανένα πατατράκ, ξέρουν αυτοί ποιος θα φταίει. Ο Αλέξανδρος από τα Σκόπια. Παλιό το κόλπο. Εμείς φωνάζαμε από την πρώτη στιγμή και τα ρέστα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα