Ο Σπίρτζης ένωσε (προσωρινά) όλες τις φυλές του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την τροπολογία του για να δοθεί ένας μισθός δώρο στους αστυνομικούς

Η τροπολογία του Σπίρτζη (μαζί με άλλους τέσσερις βουλευτές) για να δοθεί ένας μισθός δώρο στους αστυνομικούς τελικά κατάφερε να ενώσει εκπροσώπους από διαφορετικές φυλές στον ΣΥΡΙΖΑ.

Φυλές που νιώθουν περίεργα όταν κάθονται σε διπλανές καρέκλες. Έτσι κατά του πρώην υπουργού Υποδομών και στενού πολιτικού φίλου του Νίκου Παππά αντέδρασαν όχι μόνο από τους «53», κάτι που ήταν αναμενόμενο, αλλά ακόμη κι εκπρόσωποι του «σημιτισμού».

Στο Πολιτικό Συμβούλιο ένωσαν τις φωνές τους οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πάνος Λάμπρου, αυτοί που βρίσκονται πέριξ των «53», όπως ο Νίκος Φίλης και ο Πάνος Σκουρλέτης, «προεδρικοί» όπως ο Δημήτρης Βίτσας και η Σία Αναγνωστοπούλου, αλλά κι εκσυγχρονιστές όπως ο Νίκος Μπίστης. Απλά, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, όλοι οι υπόλοιποι αντιμετώπισαν με επιφυλακτικότητα και σκεπτικισμό την αντίδραση του Μπίστη.

Διότι οι περισσότεροι είναι καχύποπτοι για το ΠΑΣΟΚικό παρελθόν των δύο και φοβούνται μήπως μετέφεραν τη διαμάχη εκσυγχρονιστών «τσοχατζοπουλικών» στην Κουμουνδούρου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα