Ο Σταφυλίδης 1μ.78, φύλακας του Νιάχου 1μ.98, ο Τζόνι εξέθεσε τον Φορτούνη στα αριστερά και ο Σιόβας που μιλάει πολύ, θα ξανακληθεί στην εθνική;

Κέρδισε η Ελλάδα κάτι «λιμά» του Κόσόβου. Χωρίς έξι έπαιζαν οι Κοσοβάροι, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Κι από την στιγμή που κερδίζεις, όλα καλά. Έτσι γράφουν οι Σαββιδοτέχνες – Αλαφουζοτέχνες. Άλλα λέμε εμείς εδώ στην «Α» και την iapopsi.gr.

Ξεκινάμε από τα βασικά: Οι Κοσοβάροι έχουν έναν δίμετρο σέντερ φορ μπροστά, τον Νιάχου, 1μ.98 για την ακρίβεια. Μάλιστα. Κι ο Τζόνι Βαν τ’ Σιπ ποιους βάζει κεντρικά μπακ για να του πάρουνε τις κεφαλιές; Τον Σβάρνα, ύψος 1μ.83 και τον Σταφυλίδη, 1μ.78.

Ποιος έπρεπε να παίξει από την αρχή; Ο Σιόβας με το 1μ.92. Κι είδαμε τι έγινε, τα κεντρικά μπακ δεν πήραν ούτε μια κεφαλιά από τον Νιάχου. Άσχετα, τώρα που ο ψηλός του ήταν ατάλαντος τελείως.

Προχωράμε: Ο Τζόνι στην συνέντευξη Τύπου είπε ότι δεν κάνει «πολιτική» με τις ομάδες, για το ποιους θα χρησιμοποιήσει η όχι. Σωστός. Και βάζει μέσα τον Φορτούνη, αριστερό εξτρέμ. Τον έβαλε για να δείξει ότι δεν κάνει «πολιτική» και τον εξέθεσε βάζοντάς τον αριστερά.

Εδώ ο Μαρτίνς μετέθεσε αριστερά τον Βαλμπουενά για να βάλει στον άξονα τον Φορτούνη. Ή, μήπως, ξεχνάμε, τον άφηνε στον πάγκο για να μην τον βάλει αριστερά και χαθεί, γιατί έπρεπε ο Βαλμπουενά να παίξει στον άξονα; Γιατί ο Φορτούνης δεν μπορεί να παίξει αριστερά. Πριν από δέκα χρόνια ο Σάντος τον είχε βάλει αριστερό εξτρέμ. Και δεν τον ξανάβαλε.

Και μετά, για να μην φωνάζει ο Ολυμπιακός, ο Τζόνι Βαν τ’ Σιπ έβγαλε τον Φορτούνη κι έβαλε τον Μασούρα. Βούλωσε στόματα στον Ολυμπιακό.

Πάμε παρακάτω. Ο Σιόβας έκανε δηλώσεις μετά το ματς, ότι πρέπει να επανέλθουν οι «έμπειροι» Μανωλάς και Παπασταθόπουλος, γιατί οι νέοι πολλά έχουν να μάθουν απ αυτούς. Θα τον ξαναδούμε το Σιόβα στην εθνική; Αυτό είναι ένα καλό στοίχημα.

Ο Σιόβας «κατηγορείται» δια την διασάλευσιν της έννομης τάξεως. Ότι δεν έπρεπε να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Κερδίσαμε αφού, που θα έλεγαν κι οι Μακεδόνες. Ο Σιόβας δικαιούται δια να ομιλεί; Στην Ισπανία χρόνια ολόκληρα έφαγε τα νιάτα του. Με το Μέσι και τον Ρονάλντο. Αν δεν έχει το δικαίωμα να ομιλεί αυτός, ποιος το έχει;

Γράφουνε οι Σαββιδοτέχνες, ότι το Μαρινακέικο τα χώνει στον Βαν τ’ Σιπ, για να κάνει πόλεμο στην ΕΠΟ.  Στα μεζέα μας που λέει κι ο Ζουράρις, τι κάνει το Μαρινακέικο.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα