Ο Στρατούλης θέλει να γίνει ο νέος σωτήρας της Ελλάδας

Nέος σωτήρας εμφανίστηκε για την Ελλάδα. Μιλάμε για τον Δημήτρη Στρατούλη, ο οποίος μιλώντας στον ALPHA 98,9, είπε ότι ετοιμάζει νέο κόμμα, κάτι άλλωστε που έχει αναφέρει και παλαιότερα σε συνέντευξή του.

«Την ερχόμενη άνοιξη υπάρχουν ζυμώσεις και διεργασίες και θα προκύψει αυτό που είναι ανάγκη για τη χώρα μας, στο κενό αριστερής πολιτικής και θα υπάρξει ένας νέος ευρύς χώρος, ριζοσπαστικής αριστεράς που θα το καλύψει, προς όφελος του λαού και της πατρίδας», είπε ο Δημήτρης Στρατούλης.

Μιλώντας για το νέο Πτωχευτικό Δίκαιο, ο Δημήτρης Στρατούλης κατηγόρησε, τόσο την κυβέρνηση της ΝΔ ότι με αυτόν «δεν αφήνει τίποτα» και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι πραγματοποίησε πρόταση μομφής, ενώ έχει κάνει τα ίδια τα χρόνια που κυβερνούσε.

«Μπορεί να μην ήταν ο τέλειος νόμος ο νόμος Κατσέλη, αλλά έδινε μια στοιχειώδη προστασία στην πρώτη κατοικία και το θέμα είναι τι κάνουμε σήμερα.

Σήμερα έχουμε δύο εικόνες, η μία είναι ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έφερε ένα πτωχευτικό δίκαιο που τα δύο βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι επιτρέπει στις τράπεζες να κηρύξουν σε πτώχευση και φυσικό πρόσωπο πλέον, όχι μόνο επιχειρήσεις και να του ρευστοποιήσουν όλη την περιουσία και τους μισθούς και τις συντάξεις, μέχρι 611 ευρώ τον μήνα, αν είναι μόνος του και το δεύτερο χαρακτηριστικό, ότι δίνει τη δυνατότητα στις τράπεζες να σου πάρουν το σπίτι, να σε έχουν ενοικιαστή στο σπίτι σου και να τους πληρώνεις για 12 χρόνια, και μετά να το αγοράσεις στην εμπορική τιμή χωρίς να αφαιρούνται τα μισθώματα που έδωσε, συν δόσεις δανείων που είχε δώσει μέχρι να χρεοκοπήσεις, διαφορετικά κάνουν την έξωση. Από τους πλειστηριασμούς του ΣΥΡΙΖΑ τώρα πάμε στις εξώσεις.

Και ήρθε και ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πρόταση μομφής, για πολιτικές που εφαρμόζει η ΝΔ αλλά τις ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ή τις συμφώνησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα