Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, εξηγεί γιατί αναφέρθηκε στον Γιάννη Μπέζο στην απολογία του

"Ο Γιάννης Μπέζος, αφότου αποφυλακίστηκε ο κ. Φιλιππίδης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες σε ανθρώπινο επίπεδο. Με αιφνιδίασε και μένα"

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στο Happy Day για την πρόταση της Εισαγγελέως να κριθεί ένοχος για 2 απόπειρες βιασμού και αθώος για βιασμό.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Δημητρακόπουλος εξήγησε γιατί ο Πέτρος Φιλιππίδης στην απολογία του επικαλέστηκε τον Γιάννη Μπέζο ενώ αποκάλυψε ότι ούτε ο ίδιος γνώριζε ότι θα επικαλεστεί το συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Όχι, δεν ήταν εν γνώσει μου ότι θα επικαλεστεί τον Γιάννη Μπέζο, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ειλικρινά. Μπορώ να πω ότι με αιφνιδίασε και τώρα μπορώ να το πω. Ο Γιάννης Μπέζος, αφότου αποφυλακίστηκε ο κ. Φιλιππίδης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες σε ανθρώπινο επίπεδο. Με αιφνιδίασε και μένα.

Τον ρώτησε γιατί είπε μυστήριο τον Μπέζο και μου απάντησε “γιατί είναι μυστήριος”. Διευκρινίζουμε ότι με το “λερωμένη τη φωλιά τους” δεν εννοούσε τον Γιάννη Μπέζο. “Ήθελα να δείξω ότι είναι μυστήριος με την έννοια ότι δεν φωτογραφίζεται, ενώ εγώ είμαι αγαπητός με τον κόσμο. Γι΄αυτό τον λόγο το είπα» δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην τηλεόραση του Alpha.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την πολύωρη απολογία του, είπε: «Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δεν λέω ότι δεν μου στοιχίζει. Με στενοχωρεί. Από τη μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δεν θα με βγάλουν ποτέ! Ό,τι κι αν γίνει! Ό,τι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είμαι σαν το Μπέζο, μυστήριος. Με αγαπούν», ήταν τα λόγια του Πέτρου Φιλιππίδη στους δικαστές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα