Ο Θέμης Αδαμαντίδης αποκάλυψε την ώρα που τραγουδούσε γιατί αποχώρησε από το σχήμα Καλίδη – Χατζίδου

Αφήνοντας έκπληκτους τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου

Και ξαφνικά, την ώρα που βρισκόταν στην πίστα του «Fever» και ο κόσμος λικνιζόταν στη μελωδία των χαρακτηριστικών του τραγουδιών, το πρόγραμμα διεκόπη και ο Θέμης Αδαμαντίδης άρχισε να εξηγεί δημόσια το λόγο που τον οδήγησε στο να αποχωρήσει στα μέσα της σεζόν από το προηγούμενο κέντρο όπου εργαζόταν.

Όπως εξήγησε, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει σε όλους όσους τον κατηγόρησαν γι΄αυτήν του την απόφαση αφήνοντας πολλές οικογένειες άνεργες.

«Εγώ πάντα κρατάω τις συμφωνίες που κάνω αλλά το μαγαζί που έφυγα και άλλαξα και άφησα εξήντα οικογένειες, ήμουνα και εγώ μία από αυτές, και θέλω να πω ότι υπεύθυνος ήταν κάποιος άλλος γιατί πρέπει να κρατάμε τις συμφωνίες που κάνουμε. Εγώ είμαι υπεύθυνος για τις 160 οικογένειες που υπάρχουν εδώ και από εδώ και στο εξής. Αν θέλουν κάποιες οικογένειες που μείναν χωρίς δουλειά να βοηθήσω ας  έρθουν εδώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Τα μεγάλα σαλόνια μια ζωή δεν τα επιζητούσα και το ξέρετε όλοι, γιατί δεν ήθελα πάρα πολλές υπευθυνότητες. Ξέρετε, εντάξει δεν μπορώ αλλά θα μπορούσα να είχα ξεκινήσει εδώ απ’ την αρχή της σεζόν, πήγα εκεί δύο μήνες και δεν κρατήσανε την συμφωνία και έφυγα ρε παιδιά. Αυτό είναι όλο».

Τελικά, όπως λένε, οι αναποδιές συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Το θέμα είναι να τις ξεπερνάμε και να προχωράμε μπροστά…

 

Διαβάστε επίσης