Ο Θεοδωράκης στο πλευρό του Παπαστεργίου για τον αντικαπνιστικό νόμο

Στο πλευρό του δημάρχου Τρικάλων, Δημήτρη Παπαστεργίου στάθηκε με ανάρτηση του στο Facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού έγραψε χαρακτηριστικά για τον Δήμαρχο Τρικκαίων:

“Σας έχω ξαναμιλήσει για τον Δημήτρη Παπαστεργίου. Έχει κάνει τα Τρίκαλα την πρώτη «έξυπνη πόλη» στην Ελλάδα (δες και e-Trikala). Έχει φτιάξει ποδηλατοδρόμους, πάρκα και ζωντανά μουσεία (του Τσιτσάνη είναι το τελευταίο). Έχει ανοίξει την πόλη στον Ληθαίο ποταμό. Και τώρα τελευταία κατάφερε τους συμπατριώτες του να μην ανάβουν τσιγάρο στους κλειστούς χώρους. Είναι ο Δήμαρχος που τα σπάει – που λένε και οι νεότεροι στα Τρίκαλα. Μαζί σου Δημήτρη (για άλλη μια φορά)!”

Είχε προηγηθεί η αιχμηρή ανάρτηση του δημάρχου Τρικκαίων στο Facebook, όπου ο Δημήτρης Παπαστεργίου, σχολίαζε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης να κρατάει τσιγάρο μέσα σε κλειστό χώρο. Ο κ. Παπαστεργίου στην ανάρτησή του, τονίζει ότι ο ίδιος κάνει προσπάθεια για να εφαρμόσει τον αντικαπνιστικό νόμο και εκφράζει την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι, όπως λέει, ένας υπουργός «απροκάλυπτα παραβιάζει το νόμο αλλά και τις εγκυκλίους άλλου του συναδέλφου».

Να τονιστεί ότι μετά την ανάρτηση του κ. Παπαστεργίου ακολούθησε ερώτηση του Γιώργου Μαυρωτά για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στον υπουργό Υγείας Δημήτρη Ξανθό.

Διαβάστε επίσης