Ο Θωμάς, το ντέρμπι και η… Ιόλη

Λίγη ώρα μετά την λήξη του ντέρμπι οι περισσότεροι έδιναν μάχη για να εξασφαλίσουν μία δήλωση, ή μία συνέντευξη από τον Αυλωνίτη, ή τους άλλους πρωταγωνιστές του αγώνα. Αντίθετα η ιστοσελίδα «Κουρδιστό Πορτοκάλι» θεώρησε σωστό να βγάλει στον αέρα μία συνέντευξη του Θωμά Μητρόπουλου. Μία συνέντευξη, η οποία εμπλέκει το ποδόσφαιρο με την Μέρκελ και τον Αντώνη Σαμαρά.

Αναμφίβολα η συνέντευξη ήταν ενδιαφέρουσα και στο γνωστό στυλ που έχει το Κουρδιστό Πορτοκάλι, όμως υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά. Ήταν 100% φανταστική και ουδέποτε η δημοσιογράφος Ιόλη Πιερίδη (μάλλον φανταστικό πρόσωπο) μίλησε ποτέ με τον Θωμά Μητρόπουλο. Εξάλλου ακόμη και ο πλέον αδαής μπορεί να καταλάβει από τις πρώτες αράδες της συνέντευξης ότι η συνέντευξη ήταν η φανταστική. Και αυτό διότι χαρακτηριστικά τονίζεται: «Η δημοσιογράφος του Κουρδιστού Πορτοκαλιού Ιόλη Πιερίδη άνοιξε την πόρτα της Maserati, κλείδωσε το πανέμορφο θηρίο και κατευθύνθηκε περπατώντας προς την καφετέρια Τέταρτο Κοράκι (φανταστική καφετέρια) σε μία πάροδο της οδού Θηβών στο Αιγάλεω». Λίγο πιο κάτω η ανάρτηση αναφέρει: «Ο Θωμάς Μητρόπουλος προσπάθησε να φθάσει ως το πρόσωπο της συντάκτριας μας αλλά δεν τα κατάφερε. Έμεινε να χαζεύει τα ατελείωτα πόδια της, την έκανε νεύμα να καθίσει, η δικιά μας κάθισε απέναντι του και καθώς σταύρωνε τα πόδια της η ελάχιστη μαύρη διάφανη γραμμή που υποδυόταν το εσώρουχο της….».

Φυσικά στην φανταστική συνέντευξη υπάρχουν πολλές… θανατηφόρες ατάκες, οι οποίες προκαλούν γέλιο. Όπως :

  • Όσο για τον Γιαννάκη τον Αλαφούζο πείτε του να ρουφήξει το γαλατάκι του και μετά να μιλήσει για την κυβέρνηση.
  • Για τον Μαρινάκη: Θα του πρότεινα μάλιστα να κλείσει τα Παραπολιτικά και να ανοίξει Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο Διαιτησίας.
  • Η πιο καλοστημένη παράγκα είναι του Μάριο Ντράγκι και της Άνγκελας Μέρκελ.
  • Για το πανεπιστήμιο διαιτησίας δεν υπάρχει πιο κατάλληλος για το ρόλο του επίτιμου προέδρου από τον Αντώνη Σαμαρά.
  • Για την προεδρική εκλογή: Θα τον έπαιζα 50-50 σε αυτό τον Σαμαρά γιατί ο Τσίπρας έχει με το μέρος του τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Και η φανταστική συνέντευξη καταλήγει με ραντεβού που έδωσαν ο Θωμάς Μητρόπουλος με τον Ιόλη Πιερίδη στις 15 Ιανουαρίου σε σουίτα ξενοδοχείου για νέα… συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης