Ό,τι να ‘ναι… (…δημοσιογραφία)

Τζάμπα υλικό για τη ραδιοφωνική εκπομπή του βρήκε ο Μάνος Βουλαρίνος από τα ευφάνταστα δημοσιεύματα περί συνάντησης Σαμαρά - Παυλόπουλου αλλά και την αποκάλυψη –μάλλον επιθυμία– ότι Καραμανλής και Σαμαράς ενδέχεται να μείνουν εκτός «γαλάζιων» ψηφοδελτίων

Πάρτι θα πρέπει να έχουν στήσει στο τιμ παραγωγής της γνωστής ραδιοφωνικής σατιρικής εκπομπής «Ό,τι να ’ναι» που παρουσιάζουν στον ΣΚΑΪ ο Μάνος Βουλαρίνος και ο Πέτρος Νικολάου, αφού βρήκαν τζάμπα υλικό να σχολιάσουν και μάλιστα από μία είδηση που κυριολεκτικά… δεν υπάρχει!!!

Ο λόγος για το δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας που αποκάλυψε –για να μην πούμε εφηύρε– διά ζώσης συνάντηση του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά. Κύκλοι του τέως ΠτΔ κάνουν λόγο για «συνδυασμένα δημοσιεύματα» και υπογραμμίζουν ότι «πρόκειται, το λιγότερο, για αποκυήματα νοσηρής φαντασίας και “νέα” δείγματα της κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθηση ανυπόστατης στοχοποίησής του». Ο Σαμαράς το διάβασε, γέλασε και μετά… το ξέχασε!

Βέβαια το απολαυστικό δίδυμο του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ μπορεί να εντάξει στη θεματολογία των επόμενων εκπομπών του ακόμη ένα ξεκαρδιστικό δημοσιογραφικό λαβράκι. Αυτό που λέει –μάλιστα κατ’ αποκλειστικότητα, όπως υπερηφανεύονται οι συντάκτες του– ότι σε μία στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις οι δύο διατελέσαντες πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, δεν θα βρίσκονται στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος.

Ο λόγος; Σύμφωνα, πάντα, με το ευφάνταστο ρεπορτάζ, στόχος είναι η μετεξέλιξη της Ν.Δ. σε ένα «εκσυγχρονισμένο» κόμμα απαλλαγμένο από την κληρονομιά των προηγούμενων ηγεσιών του. Αυτό που δεν είπαν στους συντάκτες τού εν λόγω ρεπορτάζ οι αξιόπιστες(;) πηγές τους είναι ότι μία τέτοια απόπειρα θα ήταν πολιτικά αυτοκτονική για την κυβερνώσα «γαλάζια» παράταξη, ειδικά σε μια εποχή που η κυβέρνηση έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με κορωνοϊό, την ύφεση που γεννά η πανδημία, τα ελληνοτουρκικά, αλλά και τις Σκοπιανές κορώνες για δήθεν “Μακεδονική μειονότητα” στην Ελλάδα.

Και εξ όσων γνωρίζουμε, ούτε στα χαμηλά ούτε στα υψηλά “πατώματα” της Νέας Δημοκρατίας υπάρχουν ιδανικοί αυτόχειρες… 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα