Ο Τράμπ μεταμορφώνεται σε Σούπερμαν και προαναγγέλλει σημαντική ανακοίνωση (video)

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, μοιράστηκε ένα περίεργο βίντεο, προετοιμάζοντάς μας για μια... σημερινή ανακοίνωση

O Ντόναλντ Τραμπ μοιράστηκε ένα περίεργο βίντεο που απεικονίζει τον εαυτό του ως «υπερήρωα» και μας προετοιμάζει σήμερα (15/12) για μία σημαντική ανακοίνωση.

«Οι ΗΠΑ χρειάζονται έναν σούπερ ήρωα», λέει ο Ντόναλντ Τραμπ στο βίντεο, πριν εμφανιστεί μία κινούμενη εικόνα του ίδιου με στολή σούπερ ήρωα και το γράμμα «Τ» (από το αρχικό του επιθέτου του) στο στήθος του, ενώ ακτίνες φωτός ρέουν από τα μάτια του.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά την αποτυχία του Τραμπ να κερδίσει έδαφος με την ανακοίνωση της προεκλογικής του εκστρατείας για το 2024 τον περασμένο μήνα, με μία πρόσφατη δημοσκόπηση να τον δείχνει 23 μονάδες πίσω από τον κυβερνήτη του Δημοκρατικού Κόμματος της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις. Η ανάρτηση της Truth Social την Τετάρτη (14/12) δεν αποκάλυψε τίποτα για το τι πρόκειται να ανακοινώσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούσαν εικασίες σχετικά με το ποια θα μπορούσε να είναι η ανακοίνωση.

Οι εικασίες περιλαμβάνουν την ανακοίνωση της επιστροφής του Τραμπ στο Twitter, αφού ο Έλον Μασκ αποκατέστησε τον λογαριασμό του στις 19 Νοεμβρίου, λέει η New York Post. Ο Τραμπ, ο οποίος ξεκίνησε το 2021 το Truth Social, μπλοκαρίστηκε από το Twitter όταν οι υποστηρικτές του εισέβαλαν στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου σε μια προσπάθεια να ανατρέψουν την ήττα του στις εκλογές του 2020, από τον Τζο Μπάιντεν.

Άλλοι θέλουν τον Τραμπ να ανακοινώσει τον υποψήφιο αντιπρόεδρο του ή την υποψηφιότητα του για να γίνει πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, η οποία δεν απαιτεί από τον κάτοχο του αξιώματος να είναι μέλος της Βουλής.

Δείτε το βίντεο με τον Ντόναλντ Τραμπ: