Ο τραυματισμός του Ελίασον ανακατεύει την τράπουλα στην ΑΕΚ

Το πρώτο μεγάλο σοκ της σεζόν καλούνται να διαχειριστούν στην ΑΕΚ. Η ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα και η παραμονή της διαφοράς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στους 6 βαθμούς έμειναν σε δεύτερη μοίρα. Όλα τα κάλυψε ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκλας Ελίασον που θα μείνει εκτός για περίπου 4 μήνες.

Ο 26χρονος Σουηδός με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο υπήρξε ένας από τους κινητήριους μοχλούς της μηχανής του Αλμέιδα. Οι 5 ασίστ σε 9 συμμετοχές αποδεικνύουν την επιδραστικότητα του Ελίασον στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Ο Αλμέιδα ήδη κοιτάει το πώς θα καλύψει αυτό το κενό. Στην Τρίπολη ο Άμραμπατ που αντικατέστησε τον Ελίασον δεν πήρε καλό βαθμό. Η επόμενη λύση ήταν η χρησιμοποίηση του ακριβοπληρωμένου Τσούμπερ στο αριστερό άκρο, κάτι που αυτόματα σημαίνει τη μετατόπιση του Γκατσίνοβιτς στα δεξιά. Ο Ελβετός όμως, τραυματίστηκε και προκάλεσε νέο πονοκέφαλο.

Ο Αλμέιδα μπορεί να πάρει το μεγάλο ρίσκο. Αυτό θα ήταν η τοποθέτηση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στο δεξιό άκρο της επίθεσης. Με δεδομένη την εμπειρία αλλά και την ποιότητα του παγκόσμιου πρωταθλητή με την εθνική Γαλλίας κάτι τέτοιο δεν θα αποτελούσε έκπληξη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα