«Ο Τσίπρας δίνει μήνυμα ότι χρειάζεται μπάρμπας στην Κορώνη»

Στα ρουσφέτια της κυβέρνησης και τις μετατάξεις «ημετέρων» αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, εξαπολύοντας επίθεση στον πρωθυπουργό.

«Ο Τσίπρας, ενώ αποδείχθηκε ότι δεν έχει λαϊκή νομιμοποίηση, δίνει μήνυμα στη νεολαία ότι χρειάζεται μπάρμπας στην Κορώνη», σχολίασε η βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δίνει μήνυμα ότι πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για να μεταταχθείς, να αποσπασθείς να προσληφθείς στη Βουλή των Ελλήνων», συμπλήρωσε η βουλευτής της ΝΔ.

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει για την ισότητα των ευκαιριών”

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει για την ισότητα των ευκαιριών» πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη και συμπλήρωσε ότι η ΝΔ και ο αρχηγός της έταξαν λίγα, αυτά που έχει απόλυτη ανάγκη η χώρα, όπως ανάπτυξη, καλοπληρωμένες δουλειές, μείωση φορολογίας στις επιχειρήσεις για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και μείωση της γραφειοκρατίας. «Ο Έλληνας χρειάζεται επίσης να αισθάνεται ασφαλής», τόνισε ακόμη η κ. Μπακογιάννη.

Τι είπε για τα ελληνοτουρκικά

H Nτόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στα ελληνοτουρκικά.«Δεν είναι τυχαία η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα στο Καστελόριζο, σε μια στιγμή που είμαστε σε ένα μεγάλο πρόβλημα με την Τουρκία το οποίο δυστυχώς έχει αφεθεί στην άκρη» επισήμανε η βουλευτής της Ν.Δ.

«Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι σε μια Ελλάδα που βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, σε μια Ελλάδα που η κυβέρνηση εγκατέλειψε τα ελληνοτουρκικά εδώ και πάρα πολύ καιρό στην τύχη τους, σε μια Ελλάδα η οποία μοιραία ασχολείται με τις εκλογές, αυτή την στιγμή πάρα πολύ κοντά μας υπάρχουν προκλήσεις οι οποίες είναι πρωτοφανείς» υπογράμμισε η κυρία Μπακογιάννη.

«Έχω ζησει προκλήσεις της Τουρκίας πολλές. Δεν είχε φτάσει ποτέ η Τουρκία σε τόσες δηλώσεις όπως κάνει σήμερα. Δεν είχαν γίνει ποτέ τόσες δηλώσεις για αποφυγή κρίσεως όπως γίνονται σήμερα» συνέχισε η πρώην υπουργός Εξωτερικών και παρότρυνε όλους: «Σε αυτό το θέμα, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα, οφείλουμε εμείς οι Ελληνες να είμαστε όλοι μία γροθιά».

«Οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι μπροστά σε ένα πρόβλημα το οποίο μεγενθύνεται και -Θεός φυλάξοι- δεν ξέρω αν μπορεί να καταλήξει σε μια ανεπιθύμητη, ενδεχομένως και απ’ τις δυο πλευρές, αλλά τυχαία κρίση» ήταν η δραματική προειδοποίηση της Ντόρας Μπακογιάννη.

Διαβάστε επίσης