Ο Τσίπρας μ’ ένα φιλικό ματς Ελλάδας – Τουρκίας, θα είχε διώξει το Oρούτς Ρέις (video ντοκουμέντο)

Ο Αλέξης ο Τσίπρας, μέγας πολιτικός. Τέτοια πολιτική οξυδέρκεια, αυτός και κανένας άλλος. Πουλέν του Τσόρτσιλ και κάτι παραπάνω.

Το θυμηθήκαμε αυτό για όσα είπε για τα ελληνοτουρκικά στην Θεσσαλονίκη, για το Μητσοτάκη. Φοβερά πράγματα. Κατηγόρησε ο Μητσοτάκης ο ποδοσφαιρικός διπλωμάτης Τσίπρας.

Να θυμηθούμε τι έγινε τον Μάιο του 2019; Πέφτει ένα τηλέφωνο στην ΕΠΟ, ετοιμαστείτε για φιλικό με την Τουρκία, μαζέψτε τους παίκτες.

Έτσι, δηλαδή κι ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν ήταν τόσο θρήσκος, θα γινότανε της τρελής. Εδώ και τώρα, φιλικό ματς, επειδή το ζήτησε ο Ερντογάν.

Ο ίδιος Ερντογάν που απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα. Μια χαρά τον είχε κατευνάσει ο Άλεξ. Κι αν ήταν σήμερα στα πράγματα, πάλι αυτό θα έκανε και θα καθάριζε.

Δυο φιλικά ματς, ένα στην Τουρκία, ένα στην Ελλάδα κι αμέσως θα την έκανε το Ορούτς Ρέις από το Καστελόριζο. Όχι σαν το Μητσοτάκη που τρέχει να βρει άκρη με την Ε.Ε. και την Αμερική και την Αίγυπτο.

Ο Φορτούνης θα έδινε τη λύση με τον Τσιμίκα και τον Κουρμπέλη. Θα ξαναπήγαινε ο Αλέξης στα αποδυτήρια όπως κάνει και στην Αττάλλεια και θα έλεγε στον Αρντάν “i am barcelona”. Με τα δικά του αγγλικά.

Να, το video ντοκουμέντο από την επίσκεψη Τσίπρα στα αποδυτήρια

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα