Ο Τσίπρας με φανέλα «Ριχάρδος», η Αχτσιόγλου με «Τσιαντάκη»

Αυτοί οι «σατανάδες της επικοινωνίας» του ΣΥΡΙΖΑ τι σκαρφίστηκαν, πάλι. Η ΕΡΤ έστειλε αποστολή στην Αμερική, για να μιλήσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην κάμερα και να εκθειάσει τον Αλ. Τσίπρα. Με αφορμή το ρατσιστικό σχόλιο του Τσουκαλά για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, βρήκαν την ευκαιρία οι ΣΥΡΙΖΑιοι πώς να το επικοινωνήσουν.

Η κάμερα πήγε στην Αμερική κι ο Γιάννης είπε ότι ήταν καλή η κίνηση του πρωθυπουργού να φορέσει τη γαλανόλευκη φανέλα που έγραφε «Αντετοκούνμπο» στην πλάτη. Στόχος επετεύχθη. Φυσικά, ο Γιάννης είπε και άλλα πολύ ενδιαφέροντα και σωστά πράγματα στην κάμερα, όπως ο ρατσισμός που βιώνουν πολλές φορές τα παιδάκια που δεν είναι λευκά. Το ζητούμενο, ωστόσο, για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν να μιλήσει για τον πρωθυπουργό.

Εν όψει των εκλογών, μπορεί να δούμε κι άλλα τέτοια. Η στήλη προτείνει να βγει ο πρωθυπουργός με φανέλα που να γράφει στην πλάτη «Ριχάρδος», σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αποφυλάκισή του. Όπως βγήκε με το «Αντετοκούνμπο», επίσης για διαμαρτυρία κατά του ρατσισμού, να βγει με φανέλα «Ριχάρδος», να διαμαρτυρηθεί για τους δικαστές που τον ελευθέρωσαν.

Σάμπως με την καθαρίστρια από τον Βόλο; Άσχημη ιδέα ήταν να φορέσει φανέλα με το όνομα «Δήμητρα Τσιαντάκη» η Αχτσιόγλου; Στην επικοινωνία, όλα επιτρέπονται. Θα έδινε κι ένα κοινωνικό μήνυμα η Αχτσιόγλου.

Διαβάστε επίσης