«Ο Τσίπρας πρέπει να πάει φυλακή…»

Καυστικός, όπως πάντα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος ζήτησε τη σύνταξη νομοσχεδίου «που θα εμποδίζει την αποθέωση φασιστικών και αυταρχικών μεθόδων του παρελθόντος, εγκλημάτων και γενοκτονιών». Μιλώντας στον ρ/σ Βήμα fm δεν δίστασε να πει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να πάει φυλακή επειδή χειροκρότησε τις περιβόητες δηλώσεις του Σλαβόι Ζίζεκ περί γκουλάγκ.

Ο πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου κλήθηκε να σχολιάσει το επικείμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που έχει προκαλέσει ενδοκυβερνητικές τριβές. «Δεν έχω διαβάσει το σχέδιο νόμου και γι’ αυτό θέλω να είμαι προσεκτικός. Δεν θεωρώ όμως ότι πρέπει να διώκομαι επειδή μίλησα υπέρ του Χίτλερ. Πρέπει να διώκομαι όταν βγω και πω ότι το Αουσβιτς και το Νταχάου ήταν εκπαίδευση των Εβραίων για να εργάζονται καλύτερα και πιο τίμια, γιατί είναι κλέφτες και τοκογλύφοι. Τότε, πρέπει να με βάλει κάποιος στη φυλακή για να μάθω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

Συνεχίζοντας, ο πληθωρικός γερόλυκος της πολιτικής σημείωσε ότι «όπως και όταν έχεις τον Στάλιν δίπλα στο κρεβάτι σου, όπως ο Ζίζεκ ο φιλόσοφος που είπε -και τον χειροκρότησε ο Τσίπρας- ότι όποιος δεν συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα θα πάει στα γκούλαγκ. Το γκούλαγκ είναι τόπος βασανισμού όπου εκτελέστηκαν χιλιάδες από τη σταλινική τρομοκρατία ή πέθαναν από την πείνα και το κρύο. Αυτά δεν λέγονται ούτε γι’ αστείο.

Και αν το είπε γι’ αστείο ακόμα αυτός που το είπε, πρόκειται περί κτήνους και ηλιθίου. Και αυτοί που τον κάλεσαν είναι επίσης κτήνη και ηλίθιοι και πρέπει να αποδοκιμαστούν από το λαό και να υπάρχει ένας νόμος που να βάζει στη φυλακή τον κ. Τσίπρα. Τον κάλεσε και τον χειροκρότησε. Δεν είναι χιούμορ. Ο Μιχαλολιάκος όταν λέει “τι ωραίος που είναι ο Χίτλερ και έκανε σαπούνια τους Εβραίους”, ή ο χρυσαυγίτης που λέει “το καλύτερο σαπούνι βγαίνει από το κομμούνι”, τι είναι; Πρέπει να του κάνουμε ψυχανάλυση; Πού θα ξέρω εγώ αν το λέει ως αστείο; Οποιος επιβραβεύει και αποθεώνει φασισμούς -είτε είναι κόκκινοι είτε μαύροι- δολοφονίες ή γενοκτονίες, θα πρέπει να τιμωρείται» υπογράμμισε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα