Ο Τσίπρας τα έκανε μπάχαλο στη Βουλή

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη την Τρίτη στη Βουλή, την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, βρισκόταν στο βήμα.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, ο πρώην πρωθυπουργός έκανε λάθος και μπέρδεψε λόγω… μάσκας τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας, ενώ μιλούσε για τη διαχείριση της πανδημίας, γύρισε το βλέμμα του προς τα υπουργικά έδρανα, νομίζοντας πως βρισκόταν στην αίθουσα και ο κ. Κοντοζαμάνης. Όμως, διαπίστωσε ότι ήταν τελικά ο κ. Παπαθανάσης. «Κύριε Κοντζομάνη χθες…», είπε ο κ. Τσίπρας.

Οι Άδωνις Γεωργιάδης και Χρήστος Σταϊκούρας κοιτούσαν αριστερά δεξιά μήπως ήταν όντως εκεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Ο υπουργός Ανάπτυξης φάνηκε μάλιστα να λέει στον κ. Τσίπρα πως δεν είναι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να χαμογελά και να απαντά: «Όχι, δεν είναι ο κ. Κοντοζαμάνης, μπερδεύτηκα, με συγχωρείτε. Είναι η μάσκα». «Μοιάζετε, όμως», σχολίασε απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα