Ο Τσιτσιπάς, η πανδημία και η κατάθλιψη

Στο μέλλον του στις κινηματογραφικές παραγωγές και τα σημάδια κατάθλιψης που ένιωσε λόγω της πανδημίας, αναφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Alpha, ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε για το νέο εγχείρημα που ανοίγεται μπροστά του, παράλληλα με το τένις.

«Έχω δημιουργήσει χόμπι, εκτός τένις, τα οποία πιστεύω πως μου έχουν αποφέρει μέχρι στιγμής και μου έχουν δώσει δυνατότητες, τις οποίες δεν ξέρω αν άλλοι αθλητές είχαν ή έχουν.

Για παράδειγμα τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο, με τον οποίο ασχολούμαι πάρα πολύ και μου αρέσει. Το έχω εξελίξει σε κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μου. Μου αποφέρει και εισόδημα, κάτι που δεν περίμενα ποτέ.

Υπέγραψα πριν από μερικούς μήνες με μια εταιρεία, η οποία ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου στο να δημιουργώ. Δημιουργώ μια σειρά για αυτούς: το πώς είναι να ταξιδεύεις ανά τον κόσμο παίζοντας τένις.

Σκέφτομαι να κάνω μια παραγωγή κάποια στιγμή, την οποία θα έχω στην άκρη», δήλωσε.

Ερωτηθείς εάν τον έχει δυσκολέψει η πανδημία, απάντηση πως πράγματι τον έχει δυσκολέψει.

«Υπήρχαν στιγμές πριν από μερικούς μήνες που ένιωσα κάποια στοιχεία κατάθλιψης και μου ήταν δύσκολο. Ένιωθα πολύ μόνος, ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα