Ο Βαγγελάκης Παπαδημητρίου, «βρέφος» τού… «θείου βρέφους»

Ο επί χρόνια προστατευόμενος του Λαλιώτη που έγινε και αυτός ΣΥΡΙΖΑίος

Αυτός ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδημητρίου της ΕΡΤ, που πρέπει να έχει κάψει δέκα ντεπόζιτα βενζίνα στην προεκλογική περίοδο για να προλάβει κανάλια και ραδιόφωνα, τη βραδιά των εκλογών και αφού τ’ αποτελέσματα είχαν γίνει γνωστά άρχισε την αντιπολίτευση. Στον ΣΚΑΪ, πρέπει να του είχαν κανένα καλό ράντζο για να κοιμάται.  

Αντιπολίτευση έκανε στη ΝΔ ακόμα κι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην εξουσία, αλλά τη βραδιά των εκλογών δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Βέβαια, ο κάθε δημοσιογράφος είναι για να κάνει κριτική.  

Ο Βαγγέλης το έμαθε καλά το επάγγελμα για χρόνια ολόκληρα δίπλα στον Λαλιώτη. Κουράστηκε πολύ να υπηρετεί τη δημοσιογραφία δίπλα στο άλλοτε «θείο βρέφος» τού Ανδρέα Παπανδρέου και το ’μαθε καλά το έργο.

Έχει, όμως και τα δίκαιά του. Διότι δεν τον πήρε στην ΕΡΤ ο Σιμάκος Κεδίκογλου το 2013. Τη δημοσιογραφία ήθελε να υπηρετήσει, αλλά του αρνήθηκαν.  

Κι ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ κι όλα καλά για τον Βαγγέλη. Συνέχισε να υπηρετεί τη δημοσιογραφία από το μετερίζι που ξέρει. Τώρα αν κάποιοι έσπασαν τα τηλέφωνά τους ακούγοντας τις αβάντες του Βαγγέλη στον ΣΚΑΪ, ας πρόσεχαν…

 

Διαβάστε επίσης