Ο Βαρούχας έγινε… Κάκος, αγνόησε το φάουλ του Μουργκ στο 2ο γκολ του ΠΑΟΚ και το πέναλτι στον Βιγιαφάνες

Ο Κουλμπάκοφ, αυτή η διαιτητάρα του αγώνα ΠΑΟΚ – Άρη, έδωσε κανονικό πέναλτι στον Κρμέντσικ. Στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ γίνεται φάουλ στον παίκτη του Άρη, τον Μπρούνο Γκάμα από τον Μουργκ. Και ξέρεις ποιο είναι το περίεργο; Ούτε ο Βαρούχας, ούτε ο Κάκος συμπεριέλαβαν τν φάση στις αμφισβητούμενες φάσεις.

Εδώ μιλάμε για φοβερά πράγματα, ρε. Ο Βαρούχας άρχισε να τα στρογγυλεύει τα πράγματα. Είναι δυνατόν, να μην πει ότι έγινε φάουλ; Είναι δυνατόν να αγνόησε φάση από την οποία προήλθε το γκολ; Πλάκα κάνουμε τώρα; Για το Βαρούχα μιλάμε, ρε. Που δεν αφήνει τίποτα νε τους ξεφύγει. Γι αυτό σου λέω ότι τα στρογγυλεύει τα πράγματα ο Παναγιώτης.

Ύστερα είναι και το άλλο. Γιατί ο Βαρούχας δεν έδειξε το καθαρό πέναλτι που κάνει ο Γαλανόπουλος στον Βιγιαφάνες και ο διαιτητής το έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή; Γιατί και την μία περίπτωση του γκολ του ΠΑΟΚ και σ’ αυτή της ανατροπής του Βιγιαφάνες, δεν λειτούργησε το VAR; Άθελε γρασάρισμα, μήπως; Τι μασκαραλίκια είναι αυτά, ρε.

Ο Κάκος είπε το προφανές ότι έγινε πέναλτι στον Βιγιαφάνες, αλλά αγνόησε την φάση με το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Λογικό. Για τον Τάσαρο τον Κάκο μιλάμε, που προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στο Open TV του βάν Σαββίδη.

Αν και δεν τον βλέπω καλά με τα καψόνια που έκανε στον Βασιλόπουλο και τον Κόλκα. Είπε αυτά τα αγνά παιδιά της δημοσιογραφίας που υπηρετούν το λειτούργημα με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ότι ήταν πέναλτι και του Ουάρντα και στον Βαρέλα και ο Κάκος είπε ότι δεν ήτανε. Τι έγινε, ρε; Έκανε την επανάστασή του ο Τάσαρος;

Το φοβερό ξέρεις ποιο είναι, μάστορα, για να δεις δηλαδή, πόσο σανό πέφτει. Ο ίδιος ο Ουάρντα είπε στο διαιτητή ότι δεν του έγινε πέναλτι από τον Κουέστα και Κόλκας με Βασιλόπουλο επέμεναν ότι είναι;

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα