Ο Βαρούχας για τις φάσεις στο ντέρμπι

Τις επίμαχες φάσεις του «ντέρμπι των αιωνίων» σχολίασε στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» ο Παναγιώτης Βαρούχας. Ο καθηγητής διαιτησίας μίλησε για το γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός και δεν μέτρησε ποτέ λόγω οφσάιντ, λέγοντας πως ο διαιτητής πήρε τη σωστή απόφαση.

Παράλληλα, ο κύριος Βαρούχας είπε πως σωστά αποβλήθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ επίσης ανέφερε πως και το «τριφύλλι» θα μπορούσε να μείνει με 10 παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή»:

«Εδώ βλέπουμε μία επίθεση του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής χωρίς αιτία διακόπτει το παιχνίδι για τραυματισμό του Κουρμπέλη. Πρέπει να έχει χτυπήσει στο κεφάλι για να διακοπεί το ματς, εδώ δεν έγινε αυτό.

Κίτρινη που δέχεται ο Πέρεθ, ήταν σωστή και εδώ στη συνέχεια ένα πάτημα στον Κανός, θα μπορούσε να υπάρχει επίσης κάρτα και θα ήταν δεύτερη, άρα θα μπορούσε να αποβληθεί.

Για το γκολ του Ολυμπιακού, την ώρα που γίνεται η μεταβίβαση ο Ελ Αραμπί είναι σε θέση οφσάιντ. Κάνει διεκδίκηση της μπάλας, συμμετέχει στη φάση. Σωστά πήγε στο VAR και είδε την παράβαση. Ήταν σε θέση οφσάιντ και κάνει συμμετοχή στη συνέχεια.

Είναι παράβαση, είναι κίτρινη, σωστά δόθηκε στον Σωκράτη. Η 2η κίτρινη, κάνει προβολή, το χέρι δεν είναι στήριξης. σηκώνει το χέρι του και σταματά την κατεύθυνση της μπάλας. Ήταν σωστή η 2η κίτρινη και στη συνέχεια η κόκκινη.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα