Ο Βασιλακόπουλος πρόεδρος στην προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου στη προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να αναλαμβάνει την προεδρία.

Το σίριαλ για το Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ συνεχίστηκε σήμερα, καθώς αν και πολλοί έδιναν συγχαρητήρια στον Φάνη Χριστοδούλου τη Δευτέρα (05/04) τελικά η χθεσινή διαδικασία κρίθηκε μη κανονική (δεν συμπληρώθηκαν οι απαιτούμενοι ψήφοι), ώστε ο Χριστοδούλου να αναλάβει την προεδρία.

Στη νέα προγραμματισμένη για σήμερα (06/06) τηλεδιάσκεψη έγινε εκ νέου ψηφοφορία. Ετσι με 11 ψήφους και ένα λευκό ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα είναι ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ομοσπονδίας. Στις 11 ψήφους είναι και αυτή του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου (να σημειωθεί ότι στη χθεσινή ψηφοφορία είχε ψηφίσει λευκό).

Αντιπρόεδροι θα είναι οι Αριστείδης Γολέμης και Κώστας Παρίσης, γενικός γραμματέας ο Τάκης Τσαγκρώνης και ταμίας ο Δημήτρης Αγγελόπουλος. Μένει πλέον να εγκριθεί τυπικά από το Πρωτοδικείο, ενώ αποφασίστηκε όπως οι εκλογές γίνουν στις 30 Μαΐου, αλλά διά ζώσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα