Ο βασιλιάς (Ζαγοράκης) είναι γυμνός στην ΕΠΟ

Έκλεισε η ενδεκάδα της νέας ΕΕ της ΕΠΟ που με το νέο πρόεδρο Θοδωρή Ζαγοράκη και τα πέντε μέλη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου(τέσσερα από τη Super League 1-ο πρόεδρος και άλλοι τρεις- και τον πρόεδρο της Super League 2-Football League), θα συγκροτήσουν τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν έχει κανένα πρόσωπο της επιλογής του στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα εκπροσωπήσουν οι Π. Δημητρίου (αναπληρωτής πρόεδρος), Στ. Αντωνίου (αντιπρόεδρος), Αγγ. Δανιήλ (ταμίας), Δ. Κουπτσίδης, Μ. Γαβριηλίδης, Δ. Μπουχλαριώτης, Γ. Χατζησαρόγλου, Τ. Παπαχρήστος, Λ. Θωμαΐδης, Κλ. Τζαφέρης και Κ. Φύτρας.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή αναβαθμισμένος είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών Παναγιώτης Δημητρίου, ως αναπληρωτής πρόεδρος στη θέση του προέδρου της ΕΠΣ Σάμου Νίκου Βακάλη που αποχωρεί, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιος Αντωνίου παραμένει στη θέση του Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας. Αντικατάσταση έχουμε στη θέση του ταμία, καθώς ο Περικλής Λασκαράκης πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας που αποχωρεί, δίνει τη θέση του στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαϊας Άγγελο Δανιήλ. Ακλόνητος παραμένει ο Λεωνίδας Θωμαϊδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γ. Χατζησαρόγλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Τάκης Παπαχρήστος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης που εκτελεί χρέη προέδρου της Επιτροπής κυπέλλου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Νέα πρόσωπα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής Κλέαρχος Τζαφέρης που είχε κερδίσει στις εκλογές τον Μιχάλη Τζανόπουλο, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Κυριάκος Φύτρας και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας Δ. Μπουχλαριώτης,

Εκτός ΕΠΟ μένει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος ο οποίος προοριζόταν για πρόεδρος της Ομοσπονδίας, αλλά μετά τις αναβολές λόγω ηλικιακού ορίου δεν έχει πλέον το δικαίωμα επανεκλογής, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτης Διακοφώτης, και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης που είχε πάρει τη θέση του προέδρου της ΕΠΣ Ηπείρου Κώστα Βρακά όταν παραιτήθηκε και ένα διάστημα τη θέση του Δ. Κουπτσίδη που είχε δικαστικές εκκρεμότητες.

Η διορία για υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής λήγει την Τρίτη 16/3, ενώ στις 21/3 θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων από την εκλογική επιτροπή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα