«Ο Βιγιαφάνες σε ρόλο Μόντριτς» (επειδή έχουν το ίδιο όνομα) Θα γελάνε και τα εγγόνια του Κροάτη

Το Σαββιδοτεχνείο, που είναι και αυτόκλητος υπερασπιστής του Παναθηναϊκού, όταν δεν συγκρούονται τα συμφέροντά του με τον ΠΑΟΚ, φυσικά, βγήκε προς άγραν «πελατών». Θα γελάνε και τα εγγόνια του Λούκα Μόντρις.
«Ο Βιγιαφάνες σε ρόλο Μόντρις», γράφουνε. Φοβερά πράγματα, μπέρδεψαν το σώβρακο με την γραβάτα, για να μην πω για την βούρτσα. έτσι τον χρησιμοποιεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Είναι αυτό τα δημοσιεύματα που δεν προτρέπουν να κάνεις «κλικ» για να πάρουν την επισκεψιμότητα. Για «πελατάκια», δηλαδή.

Που ακούστηκε ρε, αυτό το πράγμα «σε ρόλο Μόντριτς»; Τι σχέση μπορεί να έχει ο μυθικός Κροάτης άσος της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Λούκα, που μέχρι που να πλακωθεί μκε τον Χατζηγιοβάννη, ήταν για να φεύγει;

Αν ο Βιγιαφάνες έκανε όσα ο Μόντριτς, θα έπαιζε κι αυτός στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ή, τουλάχιστον, όχις τον Παναθηναϊκό, αλλά στην Ευρώπη.

Πόσα και πόσα δεν του σούρανε του Κροάτη και τώρα τον κάνε Μόντριτς. Κι άμα βάζανε και λόγο Μέσι μέσα, δεν θα πήγαινε χαμένο. Άλλωστε, στο είπα, ότι το κλικ» είναι το ζητούμενο.

Πάγματι, ο Αργεντινός παίζει ωραία μπάλα. Αυτό είναι αλήθεια. Η υπερβολή, ωστόσο, αδυνατίζει την αλήθεια. Αυτό λένε τα φιλοσοφικά κιτάπια.

Αλλά τι ψάχνεις να βρεις τώρα, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Αύριο οι Σαββιδοτέχνες μπορεί να γράψουν ότι ο Παλάσιος έχει ρόλο Νεϊμάρ ή Σαλάχ μαζί. Κράμα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα