Ο Ζαγοράκης στην ΕΠΟ: Κωνσταντινίδης, Φύσσας… χαιρετούν, τέλος οι παρεμβάσεις στον Φαν’τ Σιπ

Εποχή Ζαγοράκη, σου λέει, στην ΕΠΟ. Με το καλό. Μόλις έγινε γνωστό ότι συμφώνησαν οι «μεγάλοι», άρα ο Ζαγόρ θα είναι η μοναδική υποψηφιότητα ως φαίνεται, τι έπαιξε τον Τύπο; Ότι ο Τζον Φαν’τ Σιπ σκέφτεται να καλέσει τον Παπασταθόπουλο και τον Μανωλά.

Πριν γιατί δεν τους καλούσε; Τι άλλαξε τώρα και θα τους καλέσει; Είχε απαγορευτικό ο Ολλανδός. Αυτό είναι όλο. Τώρα που φεύγει ο Βάγγος ο Γραμμένος, ο Ολλανδός απελευθερώθηκε κι αυτός. Τώρα, μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει.

Έτσι είναι. Αλλά δεν είναι και το μοναδικό. Ποιος μετέφερε στον Ολλανδό να μην τους καλεί; Ο Τάκης Φύσσας με τον Κώστα τον Κωνσταντινίδη. Θα τους κρατήσει ο Ζαγοράκης; Εύκολο είναι;

Ο Κωνσταντινίδης πήγε «φυτευτός» σου λέει. Όχι ότι οι άλλοι δεν ήταν κι αυτοί του φυτέματος τόσα χρόνια. Θα μείνει; Δε νομίζω. Ο Τάκης Φύσσας που πήγε να μπλέξει τον Ολυμπιακό σε στημένα παιχνίδια με τον Ατρόμητο, θα μείνει για να τον βλέπει ο Φορτούνης με τον Μπουχαλάκη και να τους ανεβαίνει το αίμα το κεφάλι;

Θέλει να βάλει το Νιόπλια επικεφαλής των εθνικών ομάδων ο Ζαγοράκης. Και καλά θα κάνει, δεν είχε ποτέ αντιπάθειες ο Νιόπλιας. Άρα, φεύγουν και οι δυο. Εκτός κι αν έπεσαν τίποτα τηλέφωνα, να τους κρατήσει και τον Φύσσα και τον Κωνσταντινίδη.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα