Όχι άλλο κάρβουνο από τον Φωτιά, «έκαψε» στην Τούμπα τον ΟΦΗ, τον οποίο είχε ευνοήσει στο 3-3 με την ΑΕΚ

Ο Φωτιάς είναι διαιτητάρα και δίκαιος άνθρωπος. Όπως είχε ευνοήσει τον ΟΦΗ στο 3-3 με την ΑΕΚ στο Ηράκλειο, όταν απέβαλε αναίτια τον Γκαρσία, αλλά και δεν είχε προσέξει ότι δεν υπάρχει και ημικύκλιο στο κόρνερ, έτσι τώρα, τον χαντάκωσε στην Τούμπα. Αυτό είναι δικαιοσύνη της φωτιάς. Ο ένας πάντα καίγεται.

Ο Βασίλειος Φωτιάς πρέπει να κοίταζε πολύ ώρα τους καταρράκτες στην Έδεσσα και χαλάρωσε από το νερό που πέφτει κι έτσι πήγε στην Τούμπα να σφυρίξει. Σε χαλαρώνει το νερό όταν πέφτει, λένε οι επιστήμονες για τους καταρράκτες.

Λένε και το άλλο, όμως. Ότι εκτός από το να χαλαρώνει, σου’ ρχεται και προς νερού σου. Κάτι τέτοιο πρέπει να έγινε το 50’ του αγώνα στην Τούμπα. Βάζει ο ΟΦΗ γκολ κι ο Φωτιάς γυρίζει πίσω την φάση, για να δει ένα πέναλτι που φωνάζανε οι ΠΑΟΚτσήδες.

Ο Ζίφκοβιτς γυρίζει την μπάλα, αυτή βρίσκει στο πόδι του Βούρου και μετά, στο χέρι του. Πέναλτι ο Φωτιάς. Πρέπει να είχε στο μυαλό του α νερά στην Έδεσσα όταν το σφύριζε. Τώρα, από χαρά ή από φόβο το σφύριξε, ποιος ξέρει. Το νερό δεν έχει χρώμα.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δεν έδωσε και κίτρινη στον Βούρο, που θα ήταν η δεύτερη κι έπρεπε ν’ αποβληθεί.

Κι ακόμα, δεν δίνει απ ευθείας κόκκινη στον Ντόγκλας, που πάτησε τον Μεγιάδο. Ο VARistas Τζοβάρας δεν είδε τίποτα; Μέχρι το πέναλτι, ο ΠΑΟΚ ήταν διασωληνωμένος και ο Φωτιάς το’ παιξε λοιμωξιολόγος.

Και για έχουμε το καλό ρώτημα: Ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίσει να στηρίζει τον Κλάτενμπεργκ; Διότι ο Κλάτενμπεργκ συνεχίσει να στηρίζει τον ΠΑΟΚ. Δώδεκα πέναλτι εγραψε μέχρι τώρα το κοντέρ. Δυο με τον Παναιτωλικό κι ένα τώρα με τον ΟΦΗ. Τρία σε τέσσερις ημέρες.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα