«Όχι» από Μητσοτάκη σε lockdown στην Αττική

«Όχι» Κυριάκου Μητσοτάκη σε νέο lockdown. Αυτή είναι η απόφαση του πρωθυπουργού στα σενάρια των τελευταίων ημερών για την ¨κόκκινη” λόγω αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού Αττική και θα την  ανακοινώσει το απόγευμα της Πέμπτης (18.00) σε τηλεοπτικ΄΄ο του μήνυμα στους πολίτες.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα για αυστηρή εφαρμογή των μέτρων και η διεύρυνσή τους και όχι ένα lockdown.

 

Την είδηση για το τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας που τόνισε πως ο πρωθυπουργός θα περιγράψει ποια είναι η παρούσα κατάσταση με την πορεία της πανδημίας και τι πρέπει να γίνει, για να μην ληφθούν σκληρότερα μέτρα.

 

Θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει τα 1.600 κρούσματα ημερησίως είπε ο κ. Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αλλά χάρις στα μέτρα που έχουν ληφθεί έχουμε σταθεροποιηθεί στα 350 κρούσματα.

Η καλύτερη επιδημιολογική εικόνα στην Ελλάδα να μην οδηγεί σε εφησυχασμό, είπε και είπε ακόμα ότι τα μέτρα καθορίζονται από την πορεία των επιδημιολογικών δεδομένων.

Τα κρούσματα παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί από τον Ιούλιο έχουν σταθεροποιηθεί αλλά είναι υψηλά ειδικά στην Αττική. Για να αποφύγουμε πιο σκληρά μέτρα πρέπει να ακολουθήσουμε όσα έχουν αποφασιστεί. Μάσκες σε κλειστούς χώρους και σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα