Όχι ότι κακόπεσε στην Ισπανία η 2η θέση και γλιτώνει την Βραζιλία στους «8» – Η «Α» και η iapopsi.gr άνοιξαν τα μάτια στην πιάτσα

Να παινέψουμε τα γένια μας. Η «Α» και η iapopsi.gr ήταν τα μόνο μέσα που ανέλυσαν τα σενάρια, ώστε η Ιαπωνία να έρθει πρώτη στον όμιλο, η Ισπανία δεύτερη και να αφήσουν έξω την Γερμανία. Και μόλις έγινε αυτό, τότε ξύπνησαν και οι δημοσιογραφάρες της φανφάρας ότι η Ισπανία γλιτώνει την Βραζιλία στην φάση των «8».

Όχι ότι η Ισπανία θα καθότανε να χάσει. Ποτέ δεν είπαμε τέτοιο πράγμα. Τα σενάρια κάναμε, ότι δεν θα της κακόπεφτε να έρθει δεύτερη. Διότι στην φάση των «16» θα έβρισκε μπροστά της την Κροατία ή το Μαρόκο, το οποίο βρήκε, τελικά, αλλά στα προημιτελικά θα συναντιότανε με την Βραζιλία. Αυτό γράφαμε εμείς.

Όχι ότι της κακόπεσε της Ισπανίας. Αν βγάλει έξω το Μαρόκο, το πιο πιθανό είναι να πέσει επάνω στην Πορτογαλία. Άλλο Πορτογαλία κι άλλο Βραζιλία. Μια χαρά κουτί της έκατσε της Φούρια Ρόχα πως την λένε την Ισπανία. Τώρα θα παίξουν οι Γιαπωνέζοι κόντρα στην Βραζιλία.

Θα ρισκάρει η Ισπανία; Αυτό γράφαμε εμείς. Κανένα ρίσκο δεν πήρε. Ακόμα κι όταν η Κόστα Ρίκα προηγήθηκε της Γερμανίας και η Ισπανία έμενε στην απ έξω, πάλι τα ίδια παίζαμε. Κατοχή και κατοχή και κόντρα κατοχή.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα