«Όχι» της FIFA για εκλογές τον Ιούλιο Και κλάμα ο Γραμμένος…

Ο μπαμπούλας της FIFA εξαφανίστηκε. Χρόνια τώρα η ΕΠΟ μόλις έβλεπε τα… σκούρα χάνοντας τα αυγά και τα πασχάλια από το κράτος, έστελνε μια καταγγελτική επιστολή στη FIFA για παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο και καθάριζε.

Η Διεθνής Συνομοσπονδία, για να στηρίξει το μέλος της, έστελνε έγγραφο χτυπώντας το καμπανάκι αποβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο κάθε υπουργός, προκειμένου να μη χρεωθεί την απομόνωση και το κόστος ενός τέτοιου ενδεχόμενου, πρώτα έτρεχε στην τουαλέτα και μετά τα έπαιρνε όλα… πίσω.

Ο Βάγγος ο Γραμμένος ακολούθησε την πεπατημένη. Σου λέει, δεν θα μου πει ο Αυγενάκης πότε θα κάνω εκλογές. Μόλις είδε πως πάει πίσω η υπόθεση, πάτησε πόδι. Δεν μπορεί, κύριε Αυγενάκη, να θέλεις να με κρατήσεις και άλλους μήνες στην προεδρία, θα σκέφτηκε ο Βάγγος. Τον ρώτησες τον Ιβάν, αν θέλει; Αρκετά με τις παρεμβάσεις. Ο Γραμμένος, που θέλει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται, ζήτησε ενίσχυση. Τον έχουμε δέσει, σου λέει, τον γάιδαρό μας. Θα έλθουν οι υπερκείμενες Αρχές και θα δεις τον υπουργό να παίρνει πίσω την απόφαση για τη μετάθεση του χρόνου των εκλογών.

Όμως, η FIFA και η UEFA δεν έστειλαν την επιστολή-κλισέ για παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Βρείτε τα με την κυβέρνηση, του είπαν του Βάγγου. Το φυσάει και δεν κρυώνει ο πρόεδρος. Να δούμε τώρα τι θα κάνει ο Ιβάν

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα