«Πω, πω, πω, τι της έκανες…»

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αποθέωσε την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη κατά την κόντρα που είχε με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου

Μπορεί ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην κόντρα της Ραλλίας Χρηστίδου με την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, στην ολομέλεια της Βουλής να ήταν παρατηρητής, αλλά στο τέλος έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η συζήτηση είχε θέμα τον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου (ΟΠΑΔ). Η πρώην λαϊκή αοιδός και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε φωτιά και άρχισε να φωνάζει ότι «είμαστε αντίθετοι», κατηγορώντας την κυβέρνηση πως «η σύσταση στον νέο ΟΠΑΔ ενός ΝΠΙΔ με αντικείμενο τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας είναι απαράδεκτη».

Και τότε αποφάσισε να απαντήσει η Λίνα Μενδώνη κι εξηγεί ότι αυτό για το οποίο διαφωνεί η κα Χρηστίδου ψηφίστηκε το 2018 από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι το άρθρο 22 στον νόμο 4551/2018», είπε η Μενδώνη και στην αίθουσα επικράτησε άκρα του τάφου σιωπή. Και ξαφνικά πετάγεται ο… σατανάς Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος φωνάζοντας: «Πω, πω, τι της έκανες…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα