Οδηγεί σε κραχ την Μπαρτσελόνα ο Λίονελ Μέσι

Στα βράχια ρίχνει την Μπαρτσελόνα ο Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει πάρει από την ομάδα της Καταλονίας, πολλά περισσότερα από τα οποία θα μπορούσε ν’ αντέξει, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος οικονομικού κραχ εν μέσω πανδημίας να είναι ορατός.

Η αποκάλυψη της «El Mundo del siglo XXI», είναι σοκαριστική. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο Λιονέλ Μέσι έχει βγάλει… τρελά λεφτά μόνο την τελευταία τετραετία από την Μπαρτσελόνα!

Όπως επικαλείται η εφημερίδα, ο λογαριασμός του Αργεντινού σούπερ σταρ έγινε πλουσιότερος ΜΟΝΟ τα τέσσερα τελευταία χρόνια κατά 555.237.619 ευρώ! Τρελά λεφτά προφανώς αλλά και μπόλικα… τρελά μπόνους που υπήρχαν στο συμβόλαιό του και εκτόξευσαν τις απολαβές του στην 4ετία πάνω από 500 εκατ. ευρώ!

Συγκεκριμένα, ο Μέσι φαίνεται πως υπέγραψε τον Νοέμβριο του 2017 νέο συμβόλαιο που θα του έφερνε ένα ποσό στα 138 εκατ. ευρώ ετησίως! Ωστόσο, αυτό το ποσό δεν ήταν μόνιμα σταθερό αφού υπήρξαν δύο μπόνους στη συμφωνία των πλευρών.

Το ένα ανέφερε πως θα έπαιρνε 115.225.000 ευρώ με την ανανέωσή του ως μπόνους, ενώ θα έβαζε και άλλα 77.929.955 ευρώ στον λογαρισμό τους ως μπόνους αφοσίωσης στην ομάδα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα