Οδηγούσε το ποδήλατο με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του

Βρέθηκε με μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του, πήρε το ποδήλατο και πήγε στο νοσοκομείο. Αυτό το – αν μη τι άλλο- σοκαριστικό περιστατικό συνέβη σε έναν 34χρονο στη Νότια Αφρική, ο οποίος δέχτηκε επίθεση, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του από δύο άνδρες σε περιοχή κοντά στο Κέιπ Τάουν

Οι δράστες επιχείρησαν να του πάρουν το ποδήλατο αλλά αυτός, παρά με την λεπίδα μήκους 15 εκατοστών να είναι καρφωμένη στο κεφάλι του, πάλεψε μαζί τους και κατάφερε να ξεφύγει.

Ανέβηκε στο ποδήλατό του και διένυσε απόσταση 800 μέτρων, φτάνοντας σε μία κλινική. “Ήταν συνταρακτικό να τον βλέπεις με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην μία πλευρά του κρανίου του.

Ήταν πολύ ήρεμος και είχε διαύγεια, αν και αιμορραγούσε πολύ. Ρώτησε πολύ ευγενικά αν υπήρχε ελεύθερος γιατρός για να τον δει.

Ήταν πολύ τυχερός γιατί αν και το μαχαίρι καρφώθηκε στο κρανίο του, η λεπίδα λύγισε κατά την πρόσκρουση στο κόκκαλο και πήγε προς το πρόσωπό του, έξω από το κρανίο. Ήταν πολύ τυχερός γιατί η λεπίδα τον χτύπησε λάθος σημείο για να τον σκοτώσει” δήλωσε ο επικεφαλής γιατρός της κλινικής.

Και πρόσθεσε: “Πάλεψε για να πάρει πίσω το ποδήλατό του και οδήγησε σε μας, μπήκε μέσα και ζήτησε ήρεμα βοήθεια. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα”.

Τον 34χρονο μετέφερε με αυτοκίνητό της γιατρός της κλινικής σε κοντινό νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση, με την κατάστασή του να είναι σταθερή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα